sobota 11. května 2013

Lovers (1)


1. Díl


„Přísahám! Já nešmíroval-dattebayo!!“ Naruto vyletí na chodbu ze školních sprch a utíká. Za ním se nelidskou rychlostí žene Neji. „Ty prase! Viděl jsem tě! Snažil jsi se šmírovat Hinatu-sama! Jak nechutné!“ křičí a už je Narutovi v patách. „A neříkej, že ty taky ne! Použil jsi byakugan-dattebayo!“ vříská Naruto a jenom v ručníku třílí pomezí chodby školy. Ostatní se na nich dívají a smějí se. „Uzumaki Naruto! Okamžitě zastav!!“ vříská Neji a téměř už Naruta chytil, ale ten uklouzl a po mokrých zádech letí po zemi dál.
„Nééé!“ Naruto uviděl v dálce konec chodby. „Kage Bunshin no Jutsu!“ Naruto chytře udělal klony, které ztlumili jeho náraz., ale.. „Jemná pěst, 64 polechtání!!“ Neji se rozhodl vyzkoušet novou techniku. Rychle popadl Naruta a začal ho lechtat. „2 polechtání!...4 polechtání!!...6 polechtání!!...12 polechtání!!...24 polechtání!!...32 polechtání!!....48 polechtání!!...64 polechtání!!“ Neji lechtal Naruta k pláči a nakonec ke ztrátě vědomí. Schmatl Naruta za ramena a začal s ním kmitat ze strany na stranu. „Ještě jednou budeš šmírovat Hinatu-sama, tak bude 64 kopanců mezi nohy!!“ vyhráží se. Naruto je mimo světa, svět se mu točí. Náhle se Naruto vypařil, byl to Kage Bunshin. Neji vyletěl z kůže. „Kde jsi, ty prasáku!! Já tě najdu!!“ zavrčí Neji a vydal se zpátky do sprchy.
„Šmajrá... teď si ani nedokážu dát sprchu po zápase, když je tam Neji.. utopí mě v záchodě, když tam dojdu.. Sakra.. ale já vážně nešmíroval.. jen sem.. Sakra.. můj mobil! Nemůžu tam svého miláčka nechat!“ Naruto podběhl aby rychle zachránil životu důležitou věc – mobil.
Naruto otevře dveře a podívá se do šaten. Nikde nikdo. Rychle poběží ke své skřínce a vytáhne mobil. „Můj miláčku.. už se neboj.. táta je tady..,“ zašeptal Naruto a nežne mobil políbil na displej. Znenadání se ozvala písnička Fighting Dreamers a Narutův mobil zářil. Blonďák se podívá na displej. Rychle hovor zvedne. „Eéééy, Sasuke-kun!! Co se děje-dattebayo?“ usměje se. >Naruto! Kde sakra trčíš! Potřebuji pomoct! Sem ve třídě!< ozývá se Sasukeho hlas na druhé straně. „Hned sem tam-dattebayo!“ řekne Narú a rychle položil. Šel do sprch kde už Neji, díkybohu, nebyl. Rychle se osprchoval, oblíkne se do své školské uniformy a s úsměvem na tváři hopsal do třídy. Odkdy se Sasuke stal jeho super-mega-nejlepším přítelem, tak se na sebe lepí jako mouchy na kopu lejna.
Naruto vejde do třídy, Sasuke se opírá o lavici a hned když ho spatří, tak za ním poběží. „Hele, baka, potřebuji pomoct,“ začne. „Co chceš-dattebayo?“ usměje se Naruto. „Nemluv se mnou, jako kdyby jsem byl tvůj boyfriend sakra!“ vyprskne Sasuke. „Emánku..,“ zamumle Naruto. „Já to slyšel!!“ napaprdí se Uchiha. „Fáájn, fáájn... tak co jsi chtěl.. -dattebayó..,“ Naruto se začal tvářit znuděně. Sasukemu vyletí nervová žilka na tváři. „Do prdele Naruto! Chci s tebou něco probrat!!“
„Tak mluv sakra-dattebayo!!“ vyletí Uzumaki. Sasuke si sedne na místo a Naruto před něj. Otočí se a opře se o Sasukeho lavici. „Tak?“. „Myslím.. myslím.., že sem bouchl do učitelky chemie..,“ stydlivě se přizná Uchiha. Narutova židle uklouzne, ztratí rovnováhu a Uzumaki padá k zemi. „Cože?!“ vyletí a s obří boulí na hlavě se postaví. „Ty ses bouchl.. to učky chemie?! Je jí dva-krát tolik než tobě!“ Naruto téměř vřískal, tak raději jsi sednul a tiše pokračoval v debatě, aby neupozornil zvídavost spolužáků.
„To nemyslíš vážně...,“ zamumle.
„No.. popravdě.. včera jsme byli i na rande..,“ ze Sasukeho se sypou nová tajemství. Naruto otevře ústa dokořán, až měl Sasuke krásny výhled na jeho zuby. „Nejsem zubař, zavři hubu,“ zamumle Sasuke. „Já prostě tomu nedokážu uvěřit..,“ poví Naruto.



Žádné komentáře:

Okomentovat