sobota 11. května 2013

Lovers (2)

2. Díl


„Fajn.. seš rachlej do učky chemie.. a co já s tím?“ vystrouhá Naruto grimasu. „Myslel jsem si, že mi řekneš něco víc logického.. ale na tebe to není možný, proboha, ty sám nemáš holku! A helé,.. nejsi do někoho rachlej náhodou i ty, Narutíku?“ zasmál se Uchiha. Naruto za prudce začervená. „Když jsi šmíroval Hinatu, tak to bude asi ona, že jo?“ zašvitoří. „N-Ne... jenom.. trošilinku..,“ přizná se Uzumaki. „Hehe.. já to věděl, ale myslím...*Ciiiinnn Ciiiinnn Ciiiiin*,“ zvonění na hodinu přehlušilo Sasukeho slova. „He?“ Naruto se dožaduje zopakování. „Ksakru, seš hluchej nebo co? Právě sem ti říkal, že Hinata je moc stydlivá! Do postele bys ji nezatáhnul, ani kdybys jí otřepal bankovky o hlavu,“ řekne Sasuke. Naruto rychle reaguje. „Tobě jde ve vztahu jenom o sex! Já chci lásku! Chci vědět, jaký to je být milován, takže-..,“Být milován, znamená být odvázaný v posteli,“ skočil mu do řeči černovlasý klučina. „A není!“-“A je!“-“A není!“ Naruto a Sasuke se začali hádat jako malé děti. „TICHO!“ ozve se třídou hlas učitelky. Sasuke nenormálně rychle zrudne a Naruto divu neumřel smíchy. „Bro, je chemie!“ zasmál se Naruto a postavil se na pozdrav učitelce.
„Lidičky, chci vám říct, že jsme dopředu s učivem, takže dneska sem hodná a máte volno,“ začne hnědovlasá učitelka. „A taky.. Sasuke-kun, pojď sem na chvíli,“ řekne učitelka. Sasuke se neochotně postaví a mířil k učitelce chemie – Mei Terumi. Naruto otevřel učebnici chemie a „nenápadně“ sledoval jejich rozhovor, i když nic neslyšel. Sasuke se už nečervenal, mluvil spokojeně, jeho postoj mluví za pohodu a klid. Něco řekl a Naruto postřehl jak se učitelka zasmála. Žeby nějaký kompliment? V Narutově hlavě se všechno otáčelo slimačím tempem.
Zrazu pocítí něco ve vlasech. Otočí se a hledá viníka, který mu hodil papírek do vlasů. Otevře papír- >Hezký představení na chodbě< přečte obsah papíru. Podívá se a bloudí po třídě, když spatří pohled, věnovaný jemu. Činitelem, nebo spíš činitelkou je Karin. Naruto vyplazí jazyk na holku z Uzumaki klanu a opět se věnoval sledování Sasukeho a Mei. Ale když se tam podíval, viděl jenom učitelku, jak študuje knihu o atómech. Otočil se za sebe a dostal učebnicí po hlavě. „Jaú.. Sasuke!“ zamračí se Naruto. Uchiha se jenom zasměje a znovu se věnuje své oblíbené činnosti – přeplétne si prsty, podepře se loktema o lavici, položí bradu na prsty a dívá se ven oknem. Naruto nikdy nechápal, proč to dělá.... a stále ještě nechápe.. a myslí si, že tomu ani chápat nebude.
Třídou se náhle ozvalo skřípnutí a ozval se známy hlas ředitele školy – Minata Namikazeho - „Následující hodina u tříd 2.B / 3.A / 2.C / 3.B a 3.C bude zrušena. Všichni studenti tříd, které byli právě vyjmenovány budou mít následující hodinu zdravotnickou přehlídku u sestřičky Tsunade a Shizune-san,“ oznamuje rozhlas, znovu se ozve jakési skřípnutí a následovala melodie na ukončení rozhlasu.
Sasuke vyvalil oči a Naruto divu nespadl ze židle. „Zdravotní prohlídka?! Dneska?! U Tsunade?!“ vyletí Sasuke. Naruto se podíval na Uchihu a tiše zafuní : „Jestli mě znovu praští svým hrudníkem jako minule, tak mě asi zahrabe pod zem..,“.
„No jó.. minule tě praštila tak silně, že jsi nevěděl kdo jsi celé 2 dny,“ zasmál se Sasuke. „Konec hodiny... Byé,“ prohlásí učitelka a s nosem v knize opustí třídu. „To není vtipný..!“ řekne smutně Naruto. „Ber to jinak, ostatní školy mají zdravotní sestry za starý babizny, mi máme krásnou, prsatou ženskou,“ řekne Sasuke a bere se na odchod. Naruto se neochotně postaví a jde za Sasukem. Nesnáší zdravotní prohlídky a taky injekce. Ak se dneska bude dávat injekce, ještě od té prsaté sestřičky, tak to Naruto může vzít takhle – nejhorší den ze všech.
Když dorazí do ošetřovny, Naruto znejistí. „Posral jsi se strachy, bačkoro?“ zasměje se Sasuke. „Schovej mě!“ vyletí Naruto a rychle se schová za Sasukeho záda před Nejim. Hyuuga jsi Naruta nevšiml a spokojeně kráčel do své třídy, tak se zdá, prohlídku absolvoval. „Myslíš,.. že se bude... dávat injekce?“ zaskučí Naruto. „Určitě,.. takový obří injekce plný leptavé tekutiny, která se smrtelnou jehlou dostane do tvého těla a-,“ „Dost! Dost! Zavři hubu!!“ Naruto si ucpe uši, aby neslyšel Sasukeho narážky, ale i když se snaží sebevíc, pořád slyší ty strašný řeči o injekcích. Ani si nevšiml a Sasuke vstoupil do místnosti. Netrvalo ani 7 minut, a Sasuke opustí místnost. „Naruto! To bolíí.. aúúú.. dává se injekce! Bud klidný, jinak zemřeš!“ škádlí ho Uchiha a předstírá bolest. Naruto nasucho přehltne svá slova a vkročí do místnosti.
„Ahoj,Naruto-kun,“ pozdraví do Tsunade. Uzumaki rychle sledoval místnost a zbadal Shizune, jak narábí s jehlou a stříkačkou. „Začneme s přehlídkou. Svlékni si horní část uniformy a pojď ke mně. Odměříme tvou výšku, váhu, velikost hrudníku a tep srdce,“ řekne Tsunade. „Když bude tep špatný, dostaneš injekci,“ poví Shizune a v ruce drží stříkačku plnou jakési žluté tekutiny. Narutovi se prudce zatočila hlava. Svlékl jsi košili a sestry začali s přehlídkou.
„Všechno je zdá se v pohodě,.. a teď.. tep srdce,“ řekne Tsunade a přiloží fonendoskop ke Narutově hrudi. Při dotyku kovového kroužku se Naruto zatřásl. Dýchal hluboce a pravidelně, dbal na to, aby nemusel dostat injekci. „Naruto-kun.. jdi k Shizune,“ řekne Tsunade. „Jdeme ti dát injekci,“.





Žádné komentáře:

Okomentovat