sobota 11. května 2013

Lovers (3)



3. Díl

„Prosím tě, až tak moc to nebolelo. Nedělej drama,“ zasměje se Sasuke. Naruto si pevně drží rameno a tiše naříká. „To stačí!“ Uchiha už neměl nervy na to. Praštil blonďáka po hlavě. „Ale.. ale..to.. bolelo-dattebayo!“ postěžuje si Naruto. „Nezájem! Přestaň už kňučet!“ naštvaně poví Sasuke. Naruto se uklidnil, ale ještě stále má před očima, jak mu Shizune dávala injekci. Tá strašná bolest! Narutovi se začala točit hlava. „Hele,.. hey! Naruto! V pohodě?“ Sasuke chytí Naruta, který už ztratil rovnováhu a padal k zemi. „Co tak do cukrárny? Na pusinky, ty máš rád, ne?“ Sasuke si vyhodí Naruta na záda. Blonďák ho chytí rukama kolem krku a přikývne. „Vypadá to divně..,“ postěžuje si Sasuke cestou do cukrárny. „Já chci.. pusinku..,“ mumlá Naruto. Holky se na nich dívají s znechucením v očích. „Hned je budeš mít! A bylo by nejlepší, kdybys nemluvil tak nahlas, baka!“ vypíská ho kamarád. Naruto se díval ponad Sasukeho plece do země. „Chci holku..,“ zamumle najednou. „A já chci vafle a teplej banán!“ odfrkne mu Sasuke. „Co sem ti provéd, že jsi na mně tak zléj-dattebayo?“ zakňučí Uzumaki. „Ale vážně.. já chci přítelkyni,..“ doplní. „Promluvíme si o tom v cukrárně,“ bylo jediný, co mu na to černovlásek řekl. Zbytek cesty mlčeli.
Kluci si sedli za stůl v cukrárně „Bez pusinky nikam!“. Hned první, co Naruto udělal, bylo objednat jsi horu pusinek. Sasuke jsi objednal jahodový kokteil a čokoládovou zmrzlinu s jahodami navrch. „Nepřibereš?“ zeptá se Naruto. „Sem snad holka, že se starám o to, kolik vážím? Stejnak mám tělo, které spaluje tuky. Můžu jíst kolik chi a nepřiberu,“ zasměje se Sasuke. Naruto jenom přikývne a nedočkavě klepe konečkem prstu o stůl. „Pusinky se nesou!“ řekne půvabná číšnice a položí talíř, plný pusinek před Naruta. Uzumaki ani nečekal a pustil se do jídla. „Kokteil a zmrzlina pro Vás!“ přijde opět a obslouží Sasukeho. Uchiha si přeloží pochoutku k Narutovi a sedne si vedle něj. Měl tak krásny výhled na holky před nimi – Ino a Sakura.
„Hey, Naruto.. Podívej... říkal jsem ti, že Sakura je poslední dobou divná, a tys mi to nevěřil.,“ začne Sasuke. „..posloucháš mě vůbec?!“ nadurdí se a ochutná zmrzku. „Jo-jo... vidím ji.. děje se něco-dattebayo?“ Naruto se podíval před sebe s pusou plnou pusinek. „Tak se dívej.. říkal jsem ti to,.. a tys mi to nevěřil,“ zasměje se Uchiha. Kluci sledují dvě rivalky, které se baví o nejnovější značce podprsenek a přitom pojídají jahody. Ino si vezme poslední jahodu. Sakura se zatvářila smutně. Blondýnka si vzala kousek jahody do úst, přiblížili se s Sakuře, která s úsměvem vzala jahodu a přitom se lehce políbili. Naruto otevřel ústa dookorán, několik pusinek mu uteklo. „Jma..tmomu..nemveřímm-dattembaymo!“ s údivem sleduje, jak se z lehkého polibku stává něco víc. „Sakura-chan mě už nemiluje!“ rozpláče se Naruto, když spolknul pusinky. „Hey, Naruto..,“ ozve se Sasuke. Naruto se otočí ke kamarádovi. Sasuke byl moc blízko a v ústech měl jahodu ze své zmrzliny. Zatvářil se jako malé opuštěné štěňátko, které si vyžaduje lásku. „S-Sasu..-ke?“ Naruto už nebrečel ale jeho tvář nabrala až fialovou barvu. „Blééé.. jdi ode mně ty buzíku!!“ vřískne a odtlačí Sasukeho od sebe. Uchihovi vyskočí nervová žilka na tváři. „Dělal sem si prdel ty pako!!“ řekne a jahodu rychle sní. „Takový vtipy nejsou k smíchu-dattebayo!!“ řekne Naruto. „Hele.. říkal jsi, že chceš holku, ne?“ zeptá se Sasuke a pustí se do čokoládové zmrzky. „No jo..,“ zamumle Naru.
„Pomůžu ti,“ řekne Sasuke. „He?“. „Pako! Chci ti pomoct najít ti holku! Tenhle měsíc je na to jako stvořený, kvůli tomu festivalu! Na tom festivalu si najdeš holku v cukuletu!“ usměje se Sasuke. „A to pro mě uděláš, Sasuke-kun?“ Narutova tvář září štěstím. „Thanks!“. „Ale začneme s tím zítra, dneska mám s Itachim něco na plánu,“ řekne Sasuke a zmrzlina už není na světě, Uchiha se pouští do kokteilu. „Zase jdete na bowling?“ zeptá se Naruto. Sasuke přikývne. Naruto se podívá před sebe a znovu se zatváří, jako kdyby mu někdo udřel do břicha. „Sakura-chan.. je.. na holky-dattebayo..,“ fňuká. „Neboj se, ještě máš Hinatu, ne? Určitě budete spolu. Za to ti ručím!“ usměje se Sasuke. „Ty seš.. takovej skvělej kámoš-dattebayo!!“ rozpláče se Uzumaki a tuze Sasukeho obejme. „A zase vypadáme jak buzny,“ zamumle Uchiha.

„Kde jsi byl po škole-dattebane?!“ vyletí Kushina, když Naruto dorazí domů. „V cukrárně se Sasukem,“ odpoví a vyhýbá se útokům vidliček. „No.. alespoň jsi přišel právě na večeři!“ Kushina přestane odpalovat vidličky. Naruto vejde do jídelny. „Naruto... slyšel jsem co se stalo v ošetřovně, nemusel jsi tak vřískat,“ řekne Minato. „Promiň, tati,“ zamumle Naru a sedne jsi za stůl. „Táák! Doufám, že vám bude moje dušená rýže se zeleninou a tofu chutit! Udělala jsem i pusinky, které se právě pečou v troubě-dattebane!“ usmívá se rudovláska. Naruto tiše zafuní. Při slově pusinka si představí Sakuru a Ino jak se líbají, nebo Sasukeho, jak si z něho vystřelil s tou jahodou. „Nějaký problém, Naruto-kun?“ výhružně se usměje Kushina, když jsi všimne Narutův pohled. „N-Ne nic. .. Tak tedy.. Itadakisámu!!“ usměje se Naruto a pustí se do jídla.
„To sem se nacpál. Asi prasknu-dattebayo!“ zafuní Naruto. „Bylo to úžasné Kushino. Tvoje jídlo se pořád lepší a lepší,“ zalichotí Minato. Rudovlasá Uzumaki se zasměje a začne uklízet. „Naruto, uklidíš prosím tě?“ zeptá se Minato. Naruto chce namítnout ale při pohledu na unavenou mamku se rozhodl pomoct. „Jasný, odpočiň jsi, mami!“ řekne Naruto a pustí se do umývaní nádobí. „Arigato, Naruto,“ vydechne Kushina a pobere se do obýváku, kde se zvalí na gauč a v momentu usne. „Jdu ji uložit do postele,“ usměje se ředitel školy, kde chodí Naruto, při pohledu na spící Kushinu. „Můžu pak ještě na chvíli ven?“ zeptá se Naruto z kuchyně. „Můžeš, ale né moc dlouho,“ odpoví Minato a už se věnuje jenom své Kushince.

„Zajdu si na rámen-dattebayo!“ řekne jsi Naruto, když se vydá na čerstvý podvečerní vzduch. I když měl večeři, na rámen se vždy najde místo. Cestou potká Obita a Rin. „Ahoj Rin, ahoj Obito-dattebayo!“ usměje se Naruto. Rin se otočí a usměje se na Uzumakiho. Obito k němu podejte a rukama si plácli na pozdrav. „Co vy tady?“ zeptá se Naruto. „Šli jsme se-,“ Obito skočí Rin hned do řeči. „Jsme na rande,“ řekne. Naruto zapíská a nahodí svůj pervezní ksicht. „Tak to přeji hodně štěstí!“ řekne. „Ale my-“ Obito nenechá Rin domluvit. „Tak my jdeme Naruto, měj se!“ usměje se Obito, chytí Rin za ruku a kráčí pryč. Naruto se za nimi otočil. „My nejsme na rande! Proč jsi mu to řekl? Procházka není rande!“ vyletí Rin a táhne Obita za ucho. „Hmm.. nech mě udělat z procházky rande!“ řekne, chytí Rin za boky, přitiskne ji k sobě a políbí. Naruto je sleduje s lesknoucíma očima. Čekal, že se Rin bude vzpírat nebo tak něco, ale ona ho jenom objala a pokračovali v líbaní. Naruto tiše žasnul. Tohle chtěl. Nechce jenom sex jako Sasuke, jemu jde o lásku jako u Obita a Rin.
Otočí se a zamířil na rámen do Ichiraku. „Jeden extra veliký rámen staříku!!“ usměje se Naruto. „Hned to bude!“. Naruto si sedne za stůl a všimne si někoho vedle sebe.
„Naruto?!“ozve se známy hlas. Uzumaki nenacházel slova. Co ten tu právě dělá?! letí mu hlavou.


Žádné komentáře:

Okomentovat