sobota 11. května 2013

Lovers (4)

4. Díl



„Naruto?!“ vyletí Akatsuki člen.
„Hidan?!“ Naruto neschází s údivu. „Co tady děláš?“ zeptá se Hidan. „Jen tak sem zašel na rámen-dattebayo,“. „Aha..hahaha,“ Hidan se podrbe na hlavě. „Co tady děláš ty?“ zeptá se Uzumaki. „Užívám si poslední dny volna,“ poví a pustí se do rámenu. „Dny volna?“ blonďáček bohužel nechápe. „Zítra nastupuji do školy, do tvojí školy s ostatníma Akatsuki členma.. nejdou všichni, jen ti.. méně inteligentní,“ zamumle Hidan. „A to je kdo?“.
„Já,Sasori a Deidara... a Kakuzu nastupuje jako učitel... to bude ale hrůza... Kisame nejde, protože by se Samehada zbláznila pod přívalem různých chaker. Zetsu nejde, protože by všechny snědl. Itachi už ve vaší škole je. Pein nejde, protože má prý dostatečnou inteligenci a Konan taky. Jediným slovem – Diskriminace!!“ vybuchne Hidan, bouchne pěstí do stolu. Rámen se pokutálí ale Hidan ho rychle chytí. Naruto vzdychl, jako kdyby počas toho kmytání nesl veliké břemeno osudu.
„A do které třídy jdete? Do prváku?“ zeptá se Naruto. „Rámen se nesé!“ řekne stařík Teuchi a položí extra velkou porci rámenu před Naruta. Uzumakiho oči se leskli nadšením. „Itadakisámu!!“ Naruto se hltavě pustí do rámenu, z toho povídaní o škole mu nějak vyhládlo. „Všichni jdeme do 3.B,“ řekne Hidan a vypije zbytek rámenu. Naruto čírím šokem vyplil polovinu rámenu na Hidana. „3.?! Já sem ve 3.B!! Jak to, že jdete hned do třetího ročníku?!“ vyletí. Hidan se ironicky díval na Naruta. Celá jeho tvár byla od rámenu. Vzal utěrky a utřel jsi svou porámenovanou tvář. „Ehehe... Gomen,“ zamumle Naruto. Víc se spíše strachoval a svůj rámen, který v jeho misce už bohužel skoro vůbec nebyl. „Tak nás tam dál ředitel, prý na 1. ročník sme moc dobří, tak nás šoupl do třetího,“ poví Hidan a pátá utěrka byla zmáčená rámenem. „Kakuzu.. učitel.. bŕŕŕ.. když budeme vyrušovat tak to schytáme.. od Kakuza sem už mnohokrát schytal.. neví být nežný. Ani u sexu,“ řekne Hidan, pak jsi uvědomí svá slova. Stisne rty a hloupým pohledem se díval na Naruta. „Nic.. jsi.. neslyšel.. a když jo.. bude oběta Jashinovi,“ řekne Hidan. Naruto se ovládal, aby nezačal zvracet. Sakura je na holky.. Hidan a Kakuzu sou.. no.. gayové. G-A-Y. Slovíčko se mu hláskovalo v hlavě. „Staříku, Arigato za rámen,“ řekne Naruto, zaplatí a postaví se na odchod. „Tak zítra ve škole Hidan. Měj se-dattebayo!“ řekne Naruto a rychle odkráčí od Ichiraku. Proboha, Hidan a Kakuzu měli spolu sex! letí mu hlavou. Kdoví, jestlipak Sakura a Ino to nedělali také. Skoro každý, koho zná má přítele nebo přítelkyni. Naruto také touží po partnerce, ale né za takovou cenu, aby byl s klukem. Není na kluky, a nikdy nebude.
„Nééé.. nejsem na kluky! Nejsem! Nejsem!!“ zvřískne Naruto. Před očima se mu myhla vzpomínka na Sasukeho vtípek. Co kdyby ho tehdy políbil? Jaké by to bylo pak? Naruto se ještě s nikým nelíbal. Není zkušený. Uzumaki pokroutí hlavou a rozhodne se vydat domů, kde Kushina lítala v říši snů a Minato si kontroloval sbírku svých speciálních kunajů. Naruto zahlásil příchod domů. „Okairo!“ přivítá ho Minato. „Tati? Můžu se tě na něco zeptat? Ohledem.. randění.. a tak.. tomu podobnýho,“ stydlivě řekne Naruto. „Čekal jsem na tento den,“ řekne Minato a jako nějaký soudce si sedne na gauč. Naruto si sedne vedle něj. „Tak.. jaký máš otázky?“ usměje se Namikaze. „J-Jaký... bože, to je trapný... chjo.. j-jaký je to líbat se s někým?“ zeptá se Naruto a upřeně se dívá na koberec, který ho tiše hypnotizoval svojí zelenou barvou. „Nuž.. je to.. bože, máš pravdu.. je to trapný.. ale no...je to.. hezký.. a romantický.. a taky.. podle toho jak je dotyčný zkušený-dattebane,“ povídá Minato a jemně se červená. Naruto se kousek zarazí. Dattebane? To ho už mamča nakazila také?, ptá se sám sebe. „Když jsi se líbal s mamkou a o tom nepochybuju.. tak kdo byl lepší?“ zasměje se Naruto. „Samozřejmně, že já!-dattebane... Fajn.. možná.. bylo to neutrální.. oba jsme na to šli poprvé a byl to inštinkt. Líbaní si můžeš nacvičit, ale skutečný dotyk rtů je jiný,“ začervená se Narutův táta. „Tati... jak mám cvičit líbaní?“ zeptá se Naruto. „Je to lehký, stačí když...,“ Minato nedopoví, chytí Naruta za ramena a nebezpečně se začne k němu přibližovat...





Žádné komentáře:

Okomentovat