pátek 17. května 2013

Lovers (6)


6. Díl



KATSU!!“ ozve se a malý bílý pavouk exploduje. Někdo přiběhne k Narutovi a shodí ho na zem těsně před tím, než se sklo rozneslo po třídě. Naruto, paralizovaný šokem, podívá se na zachránce. „Arigato, Hin,“ usměje se Naruto. Hinata ho tlačí ke dlážce a vzdychá od námahy. Naruto nebyl nejlehčí a shodit ho na zem dalo zabrat. Hin se postaví a pomůže Uzumakimu na nohy. Pod jejich nahoma zaškřípají úlomky skla. Naruto se otočí a dívá se na zhrozený Deiův ksicht. Dei se ukloní na omluvu. „Gomen Naruto! Vážně sem nechtěl,hm,“ poví. Sasori dokráčí k Deiovi. „Měl bys to oznámit, půjdu s tebou když chceš,“ nabídne se Sasori. Dei přikývne.
Naruto se otočí k Hinatě a pevně ji obejme. „Arigato, Hinato. Kdybys mě nezachránila, tak asi bych skončil u Tsunade a to vážně nechci,“ usměje se Naruto. Hinata mu objetí opětuje a vychutnává si teplo, které Naruto sálá. Mírně se červená ale je na sebe hrdá, že zachránila někoho, koho miluje. „Co kdybychom to uklidili?“ zeptá se Hin. Naruto přikývne a pobrali se za uklízečkami, aby jim půjčili koště a smeták. Cestou zpátky si začali povídat. „Hele, Hin.. ohledem toho šmírování. Já tě vážně nešmíroval. Jen byl u vás hluk a chtěl sem se podívat ale pak sem si to rozmyslel když sem stál u vaších sprch. A tehdy mě Neji uviděl. Vážně Hin, nedovolil bych si to-dattebayo,“ přizná se Naruto. Hinata se prudce začervená. „N-Nevadí, Naruto-kun!!“ vykřikne. Naruto se usměje a vrátí se do třídy uklidit nepořádek. Když skončili s prací, do třídy vešla uklízečka a vzala jsi koště, prý v 3.C vyhodili lavici ven oknem. Hinata jí podala koště a sedla si na místo. Naruto podejde k Hin. „Hinato, chci se tě něco zeptat,“ začne. Hinata stydlivě přikývne. „Možná se to ptám moc brzo i když je pondělí, ale ohledem toho nedělního festivalu..,“ pokračuje. Hinatě se zablýskali oči. „Nemám s kým jít. Nešla bys se mnou?“ usměje se Naru. Hinata otevírá a zavírá ústa, její tvář hoří barvou rajčiny a nedokáže uvěřit tomu, co se právě děje. >Naruto-kun chce, abych s ním šla na festival! Yosh! Je to moje šance!< odhodlaně si řekne v duchu Hinata. Už-už chtěla souhlasit ale přehlušil její hlas školní zvonek. „Rozmysli si to. Když tak, řekneš mi později nebo na dnešní párty u Sasukeho,“ usměje se Naruto. Nakloní se k Hin, připravený políbit ji. Hinata se k němu naklonila taky. Jejich rty se však nesetkali, protože někdo zvolal na Naruta. „Naruto!! Pojď séém! Chci se tě něco zeptát!!“ vříská Sasuke. V třídě je obvyklí hluk, jako kdyby právě ani nešlo Narúovi o život.
Naruto se usměje na Hin a vydá se za Sasukem. Hinata, mírně zklamaná, že se nepolíbili opětovala úsměv. >Nevadí! Na Sasukeho párty to všechno urovnáme!< zasměje se v duchu Hin. „Ohledem mojí párty! Vím, že miluješ karaoke, tak co kdybychom udělali karaoke soutěž?“ zeptá se Uchiha. Narutovi oči se zaleskli touhou. „Určitě-dattebayo!!“ vykřikne. Sasuke sa zasměje. „Fajn,tak v 16:00 u mě,“ řekne Sasuke. Naruto přikývne a sedne si na místo těsně předtím, než do třídy vstoupí nový učitel matematiky : Kakuzu. Za ním do třídy letí Sasori, Deidara a Hidan. Rychle si sednou na místo. „Dříve, než začneme s výukou, tak Naruto. Minato tě volá do ředitelny,“ začne Kakuzu. Naruto se rychle postaví. Ukloní se a rychle poběží za otcem. „Tak,.. moje jméno je Kakuzu a sem váš nový učitel matematiky. Byl bych rád, kdyby jste věnovali na mích hodinách pozor, protože za tak nízký plat, který dostávám, abych vás něco málo naučil. Nikdy nebudu nic opakovat 2-krát,“ řekne. „Proč bychom měli dávat pozor?“ zafrfle Hidan. Kakuzu se už-už chystal zopakovat mu proč ale jen se pousměje. „Napíšu vám jeden příklad na tabuli a kdo ho vypočítá bude mít tu jednu známku navyš,“ poví a napíše na tabuli podivný vzorec.

„Nic se ti nestalo?“ zeptá se Minato. „Nechceš do ošetřovny?“. Naruto prudce pokroutí hlavou. „NE! Sem absolutně v pohodě. Hin mě zachránila-dattebayo,“ usměje se Naru. „Přiznej si to,“ řekne Minato. „Eh?“- „Si zamilovaný,“ usměje se Minato. Naruto se začervená. „Nemám tušení, o čem mluvíš,“ zamumle. „Takže Hinata jo? Je docela hezká a chytrá. Máš dobrý vkus. Sem na tebe hrdý... a zároveň rád, že nejsi na kluky,“ zasměje se Minato. „Nikdy sem nebyl na kluky!“ zavrčí Uzumaki. „Vážně? Kushina mi říkala něco o tom,.. co se stalo v cukrárně a pak na rámenu... ty víš.., že Kaku-,“ Naru nenechá otce dopovědět. „Ticho! Ticho! Nejsem na kluky!! Proč si mně sem volal?!“ skočí mu do řeči Naruto. „Jenom ták, vždyť si můj syn. Chtěl sem tě vidět a jestli si v pořádku, kvůli té explozi,“ poví Namikaze. „Půjdu už do třídy,“ řekne Naruto. „Fajn,“ usměje se Minato a Uzumaki opustí ředitelnu. Cestou do třídy šel rychle na WC, aby se pak nemusel vyptávat, jelikož se mu to zdá kousek trapný. „Co kdybych sem se toulal po škole?.. Hmmm....,“ dumá Naruto.

„Hey..pssst..heeey!..Deidara!!“ šeptne Hidan. Dei ho ignoruje a snaží se vyřešit příklad. Sasori ho už dávno vyrátal a lehnul si na lavici. „Hey...psssst... Sáááá~so~~ríí!!“ otravuje Hidan. „Zavři hubu!“ zasyčí Sasori. „Ignorujte ho, Sasori můj pane,“ řekne Dei. Podívá se na Sasoriho papír. „Můžeš,“ povolí Sasori. Dei schmatne Sasoriho výpočty a rychle je opíše. „Hééy! A já? Necháte mě ve štychu?“ Hidan udělá psí oči. „To máš za to, žes řekl takovou pitomost o umění!“ zasměje se Deidara a vrátí Sasorimu jeho výpočty. Kakuzu si všiml, že je mezi Akatsuki členma rušno, tak se šel podívat. Sasori se rychle vyrovnal a nadále se ovládal, aby Hidanovi jednu nevrazil. „Hidane,“ ozve se Kakuzu za nima. Nesmrtelníkovi naskočila husí kůže. „Ukáž mi tvé výpočty,“ poví. Hidan se podívá na svůj prázdny papír. „Bohužel to nemám.. haha..“zamumle. Kakuzovi vyskočí nervová žilka na tváři. „Ty si pako,hm,“ zamumle Deidara. „Ozval se ten pravý,“ zasměje se Sasori. Deidara se zachmuří. Kakuzu schmatne Hidana za ruku a táhne ho pryč ze třídy. Sasuke a ostatní spolužáci jen pulí oči. Ještě nikdy neměli tak agresivního učitele. Kakuzu vytáhne Hidana za dveře a prudce je za sebou zavře.

„Fáájn.. už sem se toulal dost dlouho,“ Naruto se rozhodne vrátit do třídy. Ale rozhodl se to udělat právě v zlý čas. Před třídou stál Kakuzu a Hidan. Naruto se na ně jenom šokovaně dívá.






Žádné komentáře:

Okomentovat