sobota 18. května 2013

Lovers (8)


8. Díl




Sasuke a Naruto si pevněji přeplétnou prsty. Naru zavře oči a čeká. Uchiha se k němu nakloní. Lehce o sebe šuchnou rty a Sasuke se rychle odtáhne. „To nedokážu! Prostě ne!“ zaskučí. „Představ si mně jako Mei!“ řekne Naru a potáhne ho za přeplétnuté ruce. Uzumaki ležel na trávě a Sasukeho si přitáhl tak blízko, až se o něj Uchiha opřel celou váhou těla. Naruto tiše zastoná pod váhou kamaráda. Sasuke se v duchu modlil a rychle ho políbí. Pak si vzpomněl na Narutovu prosbu. Naruto jenom vnímá dotyk Sasukeho rtů, ale nezdá se mu to nechutný, ale zároveň se mu nelíbí líbaní s kamarádem. Čeká. Sasuke věděl, že takhle akurát strácí čas, když tam na něm leží a jenom mají spojené rty. Tohle není líbaní. Vymaní levou ruku a schová jí pod Narutovu uniformu. Uzumakiho popadne malá vlna vzrušení. Sasuke odtáhne své rty od Naruta a znovu ho políbí, tentoraz zapojil i svůj svůdný jazýček. Naruto pocítil Sasukeho ohromnou zkušenost. Exploze v ústech se nedá popsat. Zvraští čelo, protože se mu to už zdá nechutný a divný. Podívá se na Sasukeho. Ten má zavřené oči a vykonává jeho prosbu. Naruto si zmyslel, že si pod Sasukem představí Hinatu. Okamžite ho chytí kolem krku pokusí se zapojit i svůj neohrabaný jazyk. Sasuke to hned vycítí a odstrčí Uzumakiho od sebe. „Já to věděl! Seš na kluky!“ zasyčí. Naruto prudce pokroutí hlavou a začervená se. „Nejsem!.. Zdálo se mi to tak moc hnusný a abych se ti nepozvracel do úst.. tak sem si pod tebou přestavil Hin jako ty mně Mei,“ přizná se Naruto. Sasuke se k němu rychle nakloní a vášnivě ho políbí. Naruto ho od sebe rychle odstrčí. „Co děláš?! Už mně nelíbej! Je to nechutný!“ syčí Uzumaki. Sasuke nad ním klečí a usměje se. „Naruto.. mám dobrou zprávu. Nejsi na kluky,“. Naruto se usměje. „O to lehčí to půjde s Hin, když nejsi na kluky,“ doplní Uchiha. Naruto přikývne. „Pojďme už do třídy,“ zamumle a utře si rty. „Víš Naruto,“ začne Sasuke. „Hm?“.
„Když budeš ještě někdy chtít líbat, tak řekni. Rád posloužím,“ usměje se, vezme svačinku a vydá se pryč. Nechal tam Naruta, úplně šokovaného, sedět na zemi. Naruto chtěl už-už namítnout, jestli je Uchiha v pořádku ale mlčel. >Znamená to, že je Sasuke..bisexuál?!< zamyslí se. Náhle se Narutovi převrátí žaludek a téměř se jeho svačina dostala ven. „Alespoň že já nejsem na kluky,“ mumle si. Rychle se postaví a rozhodne se jít do třídy.

Ve třídě už na Naruta čekala Hinata. Na Sasukeho oslavu bude meškat, protože se musí postarat o sestru Hanabi, pokým se mamka nevráti z práce. Rozhodla se říct Narutovi teď, že půjde na ten festival s ním. Ve dveřích spatří záblesk blonďavých vlasů. „N-Naruto-kun.,“ začne. Naruto je však mimo a Hinata si začne dělat starosti. „Naruto-kun?.. V-V pohodě?“ zamumle Hinata. Naruto nesměle přikývne. Naruto si sedne na místo. Hinata mu nevěří, že je v pořádku, ale vypadá to tak, žeby teď neměla otravovat. Otočila se a omylem vrazí do Karin. Uzumaki holka se hned nadurdí. „Nevidíš kam jdeš?!“ zasyčí. „G-Gomen-nasai!“ ukloní se Hinata. „Tvoja omluva je mi u prdele!“ Karin schmatne Hinatu za ruku a vytáhne ji ze třídy na chodbu. Všude byl hluk. Karin sotí Hinatu o zeď. „Hele, Hinatinko!“ zasyčí. Hyuuga se dívá na Karin jako vystrašený králík. „Nedělej si zálusk na Naruta! Nejsi jediná, kdo po něm jde! A já se lehce nevzdávám!“ vrčí. Hinata od šoku zapomene dýchat. „Ty jsi..?“ nedopoví. „Žeby?! Miluji Naruta. A TY si moje překážka. Rovnou zapomeň, že s ním půjdeš na festival a že s ním budeš celý čas na Sasukeho párty,“. Hinata se pomalu rozpláče, i když sama neví proč. „Nebul teď! Myslíš si, že jenom proto, že na internetu lidi vytváří NaruHina obrázky, musí to být skutečnost?!“ Karin se nakloní se její uchu. „Když něco chci, tak to dostanu a je mi jedno, jestli tě budu muset zabít, nebo ne. Je mi fuk, jestli si paní důležitá v rodině nebo co. Naruto je můj,“ zasyčí. Pevně drží Hinatinu ruku, až zmodrá. „Si moc stydlivá na to, aby si byla s Narutem. Znáš fanklub Narú-chan Shooting Star?“-Hinata jenom přikývne a snaží se udržet trpkou bolest v ruce. „Já sem ten fanklub založila spolu s jinými holkami,“ potměhútsky se usměje Karin. Přehodí si svoje rudé vlasy, chytí okraj svých brýlí, které pořád mluvili za její bystrost. Nadzvedne je a probodne Hinatu pohledem. „Uvidíme se na oslavě, Hinato,“ její jméno vysloví se značným znechucením. Pustí její ruku, otočí se a vkráčí do třídy. Hinata dále tiše brečí a drží se za ruku. Chce to vzdát. Karin je silná rivalka. Naruto by se určitě rád přecházel na festivalu s Karin než s ní. Vkráčí do třídy a vidí jak se Karin a Naruto nad něčím smějí. Když se mu Hin přihovárala, tak skoro nereagoval. Ale při Karin se správa jinak. Hin rychle utře slzy, sedne si na místo a lehne na lavici. Sleduje Karin a Naruta, který oba pochází z klanu Uzumaki. Karin se na Hin podívá a zasměje se. Otočí se k Narutovi a dále pokračují v debatě. Hinata schová svou tvář do založených rukou a opět se rozbrečí..






Žádné komentáře:

Okomentovat