čtvrtek 23. května 2013

Lovers (9)

9. Díl



Hinata se rozhodne říct po škole Narutovi, že s ním na festival nepůjde. Na Sasukeho oslavě čas mít nebude a není si jistá jestli vůbec půjde. Když zazvonilo na konec poslední hodiny, Hinata se rychle postavila, ale Naruto byl rychlejší. Vyběhl ze třídy s ostatníma spolužákma. Hinata rychlým krokem jde za ním. Naruto jde ke školní bráně, kde už na něho čeká Karin. Hinata zpomalila. Naruto dokráčí ke Karin, něco jí řekne. Uzumaki holka se zasměje, chytí se za ruce a kráčí pryč. Hin jenom stojí na místě. Zrazu jí někdo položí ruku na rameno. „Je to zbytečný, Sasuke,.. Tvůj plán dát mě dohromady s Narutem nepomůže,“ zaskučí Hinata. Uchiha jenom pokroutí hlavou. „Karin je možná silná soupeřka, ale nesmíš se vzdávat. Věř, že to dokážeš. Přiď na oslavu, mám plán,“ poví Sasuke. Hinata přikývne. Sasuke se vydá domů a u hlavní brány narazí na Mei. „Ah, Sasuke! Jakpak se máš?“ usměje se Mei. „Ujde to. Dneska je u mě doma párty v 17:00, priď, když chceš,“ usměje se Sasuke, chytí Mei za boky a přitiskne k sobě s hladovým polibkem. „Možná. Doufám, že když děláš u sebe doma párty, tak máš domácí úkol na zítřejší chemii,“ usměje se Terumi. Sasuke se zarazí. „Ksakru! Nemám to! Mei, prosím, nemůžu ti to dát pozítří?“ prosíká Uchiha. Učitelka založí ruce v bok. „Sasuke! To, že sme spolu nesmíš využívat! Pro všechny platí stejný termín a úlohu sem zadala už před týdnem!“. „Prosím! Já vážně nechtěl zapomenout!“ Sasuke má už slzy na krajíčku. „Chjo.. co nadělám. Kdybych řekla ne, tak bys nedal pokoj. Dobrá tedy. Ale příště nic takovýho!“ pohrozí učitelka chemie. Sasuke ji tuze obejme a hodí svou tvář do její hrudníku. „Teplé a měkké,“ zamumle. Mei ho praští po hlavě. „Uchyláčku!“ zasměje se. Sasuke se k ní nakloní a vášnivě ji políbí. Hinata stojí o něco dále a sleduje je. Představila si sebe a Naruta v takové situaci. Musela se usmát. >Yosh! Dneska na oslavě to nezkazím! A Karin mě nezastaví!< odhodlaně si řekne Hin a vydá se vyzvednout sestřičku do druhé školy.

Naruto a Karin se drží za ruce a kráčí společnou cestou domů. Naruto s Karin vychází dobře a teď se jejich přátelství upevňuje. „A pak sem omylem shodila celý regál knížek,“ postěžuje si Karin. Naruto se zasměje. „Těšíš se na Sasukeho oslavu? Bude karaoke soutěž. Vím, že zpíváš, takže tě budu brát jako soupeřku!“. „Um! A já neprohraji! Holky sou vždy lepší!“ zazubí se Karin. „Hele, Naruto,“ začne a kousek se začervená. „Hm?“ usměje se Narú a přeplétne si s Karin prsty. „S kým jdeš na festival?“ zeptá se Uzumaki. Naruto si vzpomene, že pozval Hinatu, ale neřekla mu ještě, zdali půjde nebo ne. „Momentálně s nikým,“ odpoví Naruto. Karin se zalesknou oči. „Je to trochu divný, že se to ptá holka, ale.. Půjdeš na festival se mnou?“ začervená se Karin. „Jasně-dattebayo!“ usměje se Naruto. „Skvěle! A máš yukatu?“ zeptá se Karin. Naruto se zarazí. „Netuším, budu se muset podívat,“ odpoví. Ani si nevšimli, že už stojí před Narutovým domem. „Můžu se podívat i teď. Jdeš se mnou?“.- „Když můžu,..“ usměje se Karin. „Sem domáá!“ zahlásí Naruto. „Okairo!“ ozve se od rodičů. „Je tu i Karin!“ zvolá Naruto. Kolem Karininých nohou se něco otírá. Když se podívá dolů, uvidí Narutovo domácí zvířátko. „To je ale kawaii!“ piskne Karin a vezme chibi Kyuubiho na ruce. „No jo. Kyuubi se mi raz dostal ven z těla a skoro zničil Konohu. Ale pak se z ničeho nic zmenšil do téhle formy a od toho dne je u nás,“ zasměje se Naruto a s nedůvěryhodným pohledem pohladí 9-ocasou lišku po hlavě. Karin si nadzvedne Kyuubiho ke tváři a zadívá se mu do jeho liščích očí. „Sou krásně,“ okomentuje Kyuubiho oči. Kyuubi se jako kdyby usmál a olízl Karin nos. Uzumaki se zasmála a položila ho na zem. Chibi Kyuubi podběhl ke Kushině, která odpočívala na gauči a lehl jí do klína, kde i v momente usnul. „Mami, jdu si zkontrolovat jestli mám yukatu na ten festival,“ řekne Naruto. „Jestli ji nemáš, tak ti dám peníze. Ja a Kushina sme si už yukatu koupili,“ řekne Minato. Naruto přikývne, chytí Karin za ruku a táhle ji do svého pokoje. „Mám 3 skříně.. pomůžeš mi prosím? Aby sme to měli rychleji,“ požádá Naruto. Karin souhlasně přikývne. Když vešli do Narutového pokoje, Karin se neubránila úsměvu. Jeho pokoj vypadal stejně, jako když tu byla na návštěvě minule, když byla malá ještě na Akademii. Akurát má teď větší postel. Jinak se jeho pokoj nezměnil. Naruto se hned vrhnul na jednu skříň a přehrabával oblečení. Karin se usměje a začne mu pomáhat.
Po hodině přehrabávaní a hledání dospěli k názoru, že Naruto yukatu nemá. „Budeš si ji muset koupit,“ řekne Karin a unaveně se zvalí na postel. Naruto se zvalí vedle ní. „Ale když já neumím nakupovat. Když jdu sám tak koupím špatně. Když jdu s mamkou, tak ani nekoupíme to, co je potřeba. A když jdu s tátou, tak ani nakupovat nejdeme,“ stěžuje si Naruto. Zrazu ho něco napadne. „Karin?.. Nešla bys koupit yukatu se mnou?“ zeptá se Naruto. Oba Uzumaki se synchronizovaně na sebe podívají. Byli při sobě tak blízko, že se jejich nosy dotkli navzájem. „Hmm, uzavřeme sázku, Naruto,“ poví. Karin se posadí a Naruto ji následuje. Sedi oproti sobě. „Když prohraji karaoke soutěž, tak půjdu. Když vyhraju, tak nepůjdu,“ řekne Karin. Naruto ani neváhal a sázku přijal. „To vyhraju-dattebayo!“ usměje se Naruto. Zrazu nastane veliké ticho. „Naruto..,“ šepne Karin a nakloní se k němu. „K-..Karin..?“ Narutovo tělo se třáslo očekávaním a vzrušením. Je sám ve svém pokoji s holkou. >Co by dělal Sasuke?< ptá se sám sebe Naruto. Jako kdyby už konal za něho Uchiha. Chytí Karin kolem pasu a přitáhne ji k sobě. Karin si sundá brýle. „Si tak krásná,“ řekne šokovaně Naruto. Karin se pousměje, pohladí Uzumakiho po líci. Karin zavře oči a přiblíží se k Uzumakimu. Naruto už ani neváhá...








Žádné komentáře:

Okomentovat