neděle 23. června 2013

Lovers (13)

13. Díl




„Aú, Sakuro! Přestáň!“ vříská Suigetsu. Růžovovlasá holka mu sedí na zádech a krutě ho tahá za uši. Náhle se z cez celý obývák nese smích. Suigetsu a Sakura se otočí směrem odkud se smích nese. Okamžite, když spatří Juugovi boxerky, přidají se k orchestru smíchu. „Já asi prasknu! Juugo!! Proč máš na boxerkách Sněhurku?!“ puká smíchy Hidan, který se už dávno vrátil z malého rande na WC. Juugo, pořádně vymletý kvůli předávkovaní saké, nic nechápal. Když se podívá na zem, uvidí tam svoje nohavice. Skloní se, že je zvedne ale ztratí rovnováhu a čelem vrazí do né až tak moc měkkého koberce. „Když si vzpomínám na fyziku. Těžiště je místo, které je nejblíže přitahováno k zemi. Tvoje těžiště bude určitě tvoje čelo! Se Sakurou by ste si mohli podat ruce!“ chichúní se Suigetsu. „Já ti dám-!!“ zavrčí Sakura a vrazí vodnímu klukovi mezi lopatky a to ho donutí zmlknout a tiše si stěžovat. „Au..au..au..au...au.au..au-au-au..,“ funí Juugo a snaží se postavit. „Juugo?“ Naruto opustí Hinatu, která si pevně zakrývá oči a netuší co se děje. Naruto pomůže Juugovi na nohy. „Dám si ještě jedno saké!!“ frfle. Uzumaki pokroutí hlavou. „Jdi se popřecházet venku,“ poradí mu. Juugo vyjde ven a kráčí ku bazénu. „Počkej! Néé! Ty pako! Stůůůj!“ běží Naruto. Juugo se rozběží, natáhne levou ruku do vzduchu a skočí do bazénu jako superman. „I bilííív aj ken flááájj!“ zvřískne, ozvalo se pak jenom veliké šplouchnutí a pak Naruto jenom viděl bublinky. „Co teď-dattebayo,“ zamumle. „Párty v bazénu!“ zvřískne Kiba a sotí Narúa do bazénu. Ostatní rychle přiběhnou a skočí taky. Mikoto jenom z hrůzou sleduje, co se venku děje. „Uh?“ Hinata otevře oči ale nikoho nevidí, jenom Deidaru, jak leží na gauči a spí. „D-Deidara-kun?“ ozve se stydlivě. Blonďáček nereaguje, tiše zamumle něco o umění a dál spí. Hyuuga k němu podejde a klekne si k němu. „Možná budeš vědět, kde všichni sou, héy. Deidara-kun!“ šepne Hinata. Žádna reakce. „Deidara-kuuun!“ zasyčí. „Ehmm..uunn...*převalování*..žádný..Bakudan....prosím...už ne...Tobi!..Lehnout!...Pako jedno..*mlaskání a opětovné převalování* ehmm...*jemné chrápaní*..,“ Hyuuga už ztrácí nervy. Plesne Deidaru po klíne a blonďáček okamžitě ožil. „Kurva! Kdo to byl?!“ vyletí. Hinata se chystá omluvit ale Deidara ji skočí do řeči. „Hinata! Nevíš kdo to byl?“ zeptá se. „J-J--,“ Hinata se chystá přiznat ale Deidara se hned postaví. „Juugo?! Ten parchat jeden! Takovou mu jednu vrazím, že od něho jeho milovaná zvířátka budou prchat na 100 metrů!“ zavrčí. Hinata ho chce zastavit ale Dei se už žene k bazénu, kde byl veliký nepořádek.
„Chjo...,“ zamumle Hin. „Hinato!“ zasyčí někdo za ní. „Aáááá!!“ vykřikne Hinata. Sasuke ji zacpe ústa. „Pššššt!“ usměje se. „S-Sasuke?“ vykokce Hin. Sasuke táhne Hin z obýváku a táhne ji do koupelny. „Hinato, musím ti něco říct..,“ začne a zavře za sebou dveře. „Počkej, potřebuji na malou,“ řekne a kráčí k toalete. „Baka!“ zasyčí Hinata. „Nemůžu za to, že máme WC a koupelnu spojenou,“ frfle Sasuke a začne vykonávat potřebu. Hinata se mu otočí chrbtem a tvář ji hoří barvou rajčiny. „Aáách, krása!“ zašvitoří do melodického čľupkání Sasuke. Chytře vyprázdnil nádrž a věnoval se Hin. Sklopil víko od toalety a sedl si na ní. „Pojď sem,“ řekne. Hinata nemá námitky a podejde k Sasukemu. Uchiha ji chytí za boky a posadí ji do svého klína. „Tak, Hinato,“ začne. Hinata stydlivě naznačí, že poslouchá. „Dám tě do kopy s Narutem, neboj se,“ usměje se Uchiha. Hinata chce okamžitě namítnout, že s Narutem už mluvila, ale Sasuke ji skočí do řeči, přesně jako Dei. „Neboj se! Zítra sme poslední den ve škole, protože se dělají přípravy na festival a škola má volno. Ostatní s mím plánem souhlasili,“. „J-Jaký plán?“ vykokce Hin. „Plán dát vás dokopy, trotle!“ zasměje se Uchiha. „Ale já to ne-,“ Sasuke jí opět skočí do řeči. „Ani mi neřekneš díky? Zato jak se pro tebe obětuji? Pche..,“ zasyčí Sasuke. „A-Arigato,“ zamumle Hinata, nechce ranit Sasukeho city. „Hehe, arigato mi budeš říkat, až se budeš líbat s naším Uzumakim,“ zasměje se Sasuke. Hinata se prudce začervená pod představou, že se líbá s Narutem. A co Karin?, přeblesne ji hlavou. „Ale-,“ ani nedopoví a Sasuke ji tuze obejme. „Teplé..a velké,“ usmívá se a tváří se vrtá v Hinatiním výstřihu.
„Hahha!.. Jojo a jak Juugo skočil znovu a vřískal : I bilííív aj ken tač d skáááj!,“ nese se Karinin smích. „To jo! Ale teď sem totálně mokrej kvůli němu!“ vrčí Naruto. „S-Sasuke-kun! P-Přestaň!“ Hinata se snaží odstrčit Sasukeho od jejího hrudníku ale Sasuke se jen tak nevzdává. „Vrrr,“ zavrčí a teplý vzduch se prižene Hinatiným tělem. „Nyah..,“ Hinata vydá podivný vzdech. „Usušíme se spolu, no,“ nese se Karinin hlas a klika se pootočí. Dveře se otevřou a Uzumakiové zůstávají v šoku z toho, co vidí. „Nyun,..nyun..,nyun...,“ prozpěvuje si Sasuke a pak si všimne Naruta a Karin ve dveřích.






Žádné komentáře:

Okomentovat