neděle 23. června 2013

Lovers (14)

14. Díl



„Eh?..,“.
„Hááááá?!“
„SASUKE!!“
„Naruto, klídek, klídek! Sasuke nedělal nic strašného přece!!“
„N-Naruto-kun!!“
„A-do-prdele,“
„RASENGAN!!“
.
.
.
„Co to sakra---!!“
„NARUTO! UŽ DOST!!“
„Kdyby tě uviděl Neji, tak seš mrtvěj-dattebayo!!“
„Už stačí!!“
„O-Omlouvám se!“
„Šmajrá!! Už mám toho dost!!“
.
.
.
Uzumaki holka třískne Narutovi i Sasukemu po hlavě. Šokovaná Hinata neschází s údivu její odvahy. Nedokázala by praštit Sasukeho ani Naruta. „Uvědomte se! Sasuke je debil, s tím nic nenaděláš, Naruto!“ vykřikne. „A ty Hinato! Nesmíš mu vše povolit!“ otočí se k Hin. „Karin..tvoje rány sou stejný jako na Akadémii,“ postěžuje si Sasuke.
*Poznámka: Na Akademii Karin Sasukeho nesnášela kvůli jeho nafoukanosti a kvůli tomu, že byl vždy lepší než ona. Pořád se mlátili, ale byli to jenom menší šarvátky.
„Sklapni, Sasane!“ posměšně ho nazve přezdívkou. „Výbušná jako vždy,“ poznamená Uchiha. Karin se chystá Sasukeho praštit, ale do koupelny vejde Itachi. „Co se tady, pro všechny Susano'o, stalo?!“ vyvalí oči na škody Narutovím Rasenganem. „Nic, nic. Já to uklidím,“ usměje se Sasuke na svého „milovaného“ brášku. „Skvěle. *sváděcí úsměv* Karin, pomůžeš mu?“ zeptá se Itachi. Karin a Narú se začervenají pod jeho pohledem. „H-Hai!!“ řeknou naráz a pak se na sebe podívají. „Hehe,“ zasmějí se. Rychle se pustili do úklidu.
Párty kvůli Juugovému vyvádění v bazénu byla pozastavena a nakonec všichni pomáhali s úklidem. „Nechcete se podívat na film?“ zeptá se Uchiha, když se všichni dobrali do obýváku. Nikdo nenamítal a polovina téměř usnula. „Jaký chcete?“ zeptá se. Všichni se sednou a podívají se na odborníka filmů – Suigetsu. „Ehm... co tak Road to Ninja?“ usměje se. Všichni souhlasili. Sasuke nenamítal, i když ten film viděl 5-krát. 3-krát v kině a 2-krát doma. „Nese se popkórn!“ radostně přiběhne Deidara. „Yey!“ nese se od hostů. „Hinato, pojď se mnou,“ zasyčí Karin a už táhne Hin pryč.
„C-Co se děje?“ vykokce Hin, když ji Karin vytáhla na verandu. „Zeptám se naposled... nezlobíš se na mně kvůli Narúovi?“ zeptá se Karin. „Nene! Já a Naruto sme kamarádi!“ usměje se. „SUPER-MEGA-NEJLEPŠÍ!!“ zavrčí Naruto z obýváku. Hinata jenom usměvavě přikývne. „Dobrá tedy.. jenom..,“ nedopoví. „Hinato, i když vím, že si s Narutem kamarádka..super-mega-nejlepší,“ zasměje se Karin. „Ale kluka stejně chceš, ne?“. Hinata se začervená, no přikývne. „Já to věděla. A už mám i pro tebe návrh,“ Karin chytí Hin za ruce a šepne : „A co tak Deidara-kun?“.
„T-T-To nemyslíš v-vážně!“ vykokce. „Pročpak ne? Je blonďák s blue očíčkama jako Naruto a jejich charakter je skoro stejný až na to umění. Neříkala si, že tě poslední dobu zaujalo umění?“ chichoce se Karin. „Karin..,“ Hinata se začala třást a sálí z ní hněv. „O-oops..Já tě nechtěla naštvat..,“ smutně sklopí hlavu Uzumaki dívka. „Jak to, že pořád přijdeš na ty nejtajnější věci?!“ usměje se Hin a tuze jí obejme. „H-Haha...,“ Karin nechápe tu reakci. „Takže máš ráda Deidíka?“ zeptá se pak. Hinata stydlivě přikývne. „Vrr~Vrr~,“ zašvitoří Uzumaki. „Pozvi ho na rande,“ řekne. „C-Co? T-To nedokážu!“ Hinata prudce pokroutí hlavou. „Když to neuděláš, tak bude s někým jiným.. jako například s..s...Ino!“ Karin vystraší Hinatino srdce na maximum. „To ne! J-Já ho.....chci..,“ poslední slova sotva byli slyšet.
„Deidara je teď v kuchyni a dělá další popkorn. Jdi za ním a pozvi ho,“ řekne Karin. „A-Ale-,“ - „Žádný ale!“ usměje se Karin a dotlačí Hin do kuchyně. „Gambatte!“ popřeje hodně štěstí a vsune se mezi pozorovače filmu. Hinata těžce spolkne veliký strach, který ji sužuje. >Teď, nebo nikdy,< zamumle si pro sebe. Deidara si pohmkává melodii jakési písničky a dívá se do mikrovlnky, jak se kukuřice mění na maslový popkron. „D-Dei--,“ „Ey, Hinato! Přišla si mi pomoct?“ usměje se Deidara. Hinatě poskočí srdce, když se ozval melodický hlas kluka. „A-Asi..,“ zamumle. Deidara vezme hotový popkorn a podá ho Hin. „Dej to ostatním, ještě udělám jeden a přijdu,hm,“ usměje se. „O.K.,“ Hinata cestou přemýšlí, jak ho pozvat na rande. Vždy kluk pozývá holku, ale Deidara netuší o Hinatine lásce. Možná si myslí, že miluje Naruta. Láska Hin k Narutovi ještě přetrvává, ale už je to spíš super-mega-veliké přátelství, než láska. Vrátí se k Deiovi.
„Už to skoro bude,“ zamumle a opře se o linku. „D-Deidara-kun..,“ vykokce Hin. Ale zrazu se probudila. „Hey, Deidara!“ odvážně vyletí. Dei se kousek vyleká při Hinatině změně. „Ano?“ nenechá se vyvést z míri. Jen co se usmál, Hinatina odvaha vzala roha. „Já to nedokážu,“ zafuní a přikrčí se k zemi. „Co nedokážeš,hm?“ Deidara si k ní klekne a byl nehorázně blízko ní. „N-Nedokážu....tě...pozvat...na..,“ nedopoví. Deidara se usměje. „Nedokážeš mě pozvat na rande?“ zeptá se. Hinatě někdo jakoby vrazil. >Proč všichni vědí co chci, i když sem jim to neřekla?!< nadává si v duchu. „Heh,.. si zvláštní,“ usměje se Dei ale dálka mezi nima se nepohla. Pořád byl moc blízko Hin. Hinata se konečne odvážila, protože ji děsila představa, že ji Karin vykuchá za zmařenou šanci. „Půjde-,“ *Pííp~Píííp~Píííííp~* její slova přehlušila mikrovlnka, takže ji Deidara neslyšel, i když byl moc blízko ní. Postavil se po popkron, ale Hinata ho chytí za ruce a s červenou tváří vykřikne : „Půjdeš se mnou na rande?“.





Žádné komentáře:

Okomentovat