neděle 23. června 2013

Lovers (15)

 15. Díl





„Půjdeš se mnou na rande?“ vykřikne Hin s rajčinovou tváří. Deidara se napůl cesty k mikrovlnce zastavil. „Hinato..je mi líto,“ začne. Hinatě se oči naplní smutkem a žalem. >Tak přece jen..,< pláče. Deidara se otočí a poběží k Hinatě. „Ty krávo! To já bych tě měl zvát a né ty, baka!!“ vykřikne a chytí Hinatu za ruce. „U-Uh?“ Hinata nečekala, že tohle řekne. „Hmpf,.. co nadělám..půjdu,“ Deidara se podívá jinam a začervená se. „A—A—Arigato,“ vykokce Hinata. Deidara vezme popkron. „Si zvláštní, to se mi na tobě líbí,hm,“ řekne a nechá Hinatu samotnou v kuchyni. „Ty válíš, Hinato!“ usměje se Karin,když přišla do kuchyně. „Um! Nevěřím tomu, co se děje!“ Hin tuze obejme Uzumaki dívku. „Arigato za pomoc!“ usměje se. „Já nic neudělala, všechno si to udělala sama,“ usměje se Karin. „Sama? Já?“ Hinata nevěří slovem její kamarádky. „Jasný! Tak pojď, ty, hrdinko! Road to Ninja není u konce!!“ zasměje se Karin a spolu s Hin poběží k ostatním.

„Nuuuuuuuuudáááááááá!“ Kushina už neví co dělat. Minato šel na pivko s Kakashim a Gaiem a chudinku ženušku nechal doma samotnou. „Proč jááááááá?!~“ zazpívá na celý dům. Přeje si, aby už Naruto přišel. Vždyť je půl 11!!
„Naruto se baví, a já umírám nudou,“ zafuní Kushina. Navařila toho tunu, o Kyuubiho se postarala, že leží přecpaný na zemi a spí, uklidila celý byt a dokonce i Narutovu skříni, která si prosila úklidu. „Kyuubi! Pojď ke mně!“ usměje se Kushina. Démon se na ni podívá a čaptavým krokem dojde k ní. Pokusí se vyskočit na gauč, ale jídlo v něm ho převážilo a spadnul na zem. „A hele, hele, seš přecpaný. Nepůjdeme k veterinářovi? Pro jistotu,“ zeptá se ho. Kyuubi okamžitě vyletí na nohy a utíká pryč. „Počkej ty liško jedna!! Nevím, jestli to má Naruto po tobě, ale injekce prostě musí být! Pojď sééém!“ vříská Kushina a utíká za Kyuubim, který i přes plné břicho utíká kdoví kam.

„Arigato, že jste přišli!“ loučí se Sasuke. „Nevěřím, že je skoro půlnoc,“ zafuní Naruto. „Bojím se,“ zamumle Hinata. „Neboj se,půjdu s tebou, hm,“ nabídne se Deidara a už mizí ve tmě. „Kdy se-?“ Naruto nedopoví. „Není tvoje věc,“ zazubí se Karin. „Diskriminace,“ zavrčí Naruto. „Pá, Sasuke!“ Uchiha zamává ostatním a pobere se do domu. „Teď,“ začne Itachi. „Eh?“ nicnechápajíci Sasuke se pokusí obejít brášku. „Tys udělal párty, a já nebyl pozvanej?!“ zavrčí Itachi, sotí svého brášku na gauč a bombarduje ho na lechtavých místech. „A-Ale tys byl---hahahahahhahaaaa~~~-čestým—hostéém!“ směje se Sasuke. „Oh, vážně?“ usměje se Itachi. „Přísahám!!“
„Fajn, tak teda dobrou,“ řekne a zmizí. Sasuke se válí na gauči, brečí smíchy a vůbec nechápe, co to mělo znamenat. „Ten parchant za to zaplatí,“ zavrčí a usne.

„Hele, Karin,“ začne Naruto. Přecházejí se po nočním vzduchu a drží se za ruce. „Hm?“
„Když sme spolu..tak.. nepůjdeme někdy na rande-dattebayo?“ začervená se Uzumaki. „Proč ne? Jasný,“ usměje se Karin. „Hihi,“ usměje se Naruto. „Já už ani nevím, o čem bych s tebou mohla mluvit,“ řekne Karin. „Jo, my se tak moc známe, že už otázky nemají smysl,“ zasměje se Narú. „Hinata pozvala Deie na rande,“ řekne Karin náhle. „Wow!“ Narutovi padne sánka. „Pěkně odvážný!“.
„Ty až takovej odvážnej nejsi,“ provokuje Karin. „Ale houby! Nechci se chlubit, ale před několika dny sem šel do obchodu dveřmi, kterýma se má vycházet-dattebayo!“ zasměje se Naruto. „Jo, fáááákt drsný,“ vypukne smíchy Karin. Náhle noční oblohu přetnou bouřkový mraky a snese se prudký déšť. Naruto pevněji chytí Karin za ruku a běží domů i s ní.

„Můj dokonalý účes!“ zasměje se Deidara. „Můj taky!“ Hinata se už cítí při Deiovi kousek lépe. Když začalo pršet, schovali se pod střechu jakéhosi obchodu. „Není ti zima?“ zeptá se Dei. Hinata měla na sobě džíny, krátkou mikinu, ale stejně se třásla zimou. „K-Kousek,“ vykokce. Deidara si sundá bundu a obalí Hinatu. „Viděl sem to ve filmech. Vždy sem to chtěl vyzkoušet,“ usměje se a lehce Hin políbí na čelo. Hyuuge se zatočí hlava. Neměli ani rande a už ji políbil na čelo! „A—Arigato,“ vykokce a pevněji si přitiskne Deiovu bundu. Teplo ji zahřívalo a neustále se dívala na Deiův úsměv. „Deidara..,“ začne. „Pššššt,“ zasyčí Dei a obejme ji. Ukáže před sebe. „Něco tam je,“ řekne. Oproti obchodu byli na zemi různý krabice a jedna se hýbala. „Jdu se podívat,“ řekne Dei a částečné teplo, které Hin cítila, odešlo. Deidara se celý zmoknutý podívá pod hýbající se krabici. Vezme vinníka na ruce a vrátí se. „Kawaii~,“ usměje se Hinata při pohledu na malinké koťátko. „Nechám si ho,“ řekne Dei. „Rodičům to vadit nebude?“ zeptá se. „Nebude, protože už je nemám. Mám jenom spolubydlícího a ten kočky miluje,“ řekne mírně smutným hláskem. Hinata náhle pocítila vinu. „G-Gomen-,“ - „Neomlouvej se,hm,“ usměje se. „Ale-,“ - „Každý, kdo to zjistí, že nemám rodiče, reaguje jako ty. Už mám toho dost. Netřeba to řešit,“ poví Dei a pohladí malinkého po hlavě. „Stavíš se u mě? Abychom se spolu postarali o tohleto,“ zeptá se Dei. „Nemá to žádný skrytý úmysl?“ zaškeří se Hinata. „Když bude potřeba, tak může. Ale zatím ne,hm,“ zazubí se Dei.

„Sem domá!“ zahlásí Naruto celý zmoknutý i s Karin. „Proč sem u tebe? Měla bych jít domů,“ řekne. Náhle se ozve hrom a Karin se přitiskne na Naruta. „A možná taky ne,“ doplní. „Mamí? Tatí?“ zvolá Naruto. Vejde s Karin do kuchyně, kde uvidí lísteček.

~Minato šel chlastat a přespává u Kakashiho a já sem šla s Kyuubim na veteřínu. Když začne bouře před mím návratem, tak půjdu k Mikoto, abys o nás neměl strach. Jídlo máš v lednici a neopovaž se udělat bordel, uklízela sem.~

S láskou,
Kushina~♥

„Jak starostlivá,“ ironicky zamumle Naruto. „Naruto, nemůžu u tebe zůstat,“ začne Karin. „Ale můžeš. Půjdu s tebou vysvětlit to tvý mamce a moje mamča proti přespávání nic nemá, sama vidíš, že ona přespává u Mikoto a táta u Kakashiho. Takže nemáš na výběr,“ zaškeří se Naruto. „Dobrá tedy,“ souhlasí Uzumaki. Náhle se ozve silný udeř bleskem a po celém domě se rozlehne tma. Karin vylekaně vyskočí Narutovi na ruce a jediný, co slyšela, byli bouřlivé kapky vody zvenku a Narutovo tiché, romantické vrčení.






Žádné komentáře:

Okomentovat