neděle 23. června 2013

Lovers (16)

16. Díl




„P-Páni!“ vykokce Hin, když uviděla Deiův dům. „Huh?“ usměje se Deidara. „J-Je obrovský,“ Hinata žasne při pohledu na veliký dům plný teras a balkónů. „Tohle je celé Akatsuki sídlo,hm,“ řekne Dei. „Za uplynulých deset týdnů naše popularita ohromně stoupla a tak sme to vložili do lepšího bydlení,hm,“ Deidara vysvětluje příčinu blahobytu. „Tak, pojď dál,“ usměje se a otevře dveře. Hinata se usměje a porozhlédne se kolem. Zvenčí to vypadá jako vila, ale uvnitř je to útulný a není to moc přečačkaný. „Je tu příjemně,“ usměje se Hinata. Zacítí vůni jablečného koláče a....kouře. Její instinkt okamžitě vletěl do kuchyně a zjistí, že Konan spálila koláč. „Hehe..,“ zasměje se Konan a dívá se na černou kaši. „Nejsem moc dobrá kuchařka..,“ začne.
„Konan,..proč ho děláš tak pozdě?“ zeptá se Dei. „Když já chtěla Peiníka překvapit..,“ zamumle.
*Poznámka : Konan chodí s Peinem, přesněji s částí Tendo.
„Sem zvědav, jestli ho překvapíš v dobrém, nebo zlém,“ zasměje se blonďák při pohledu na spálený jablečný koláč a bordel v kuchyni. „Mimochodem, Sasori byl na radě s úklidem a už hodinu uklízí tvůj pokoj. Nevím proč s úklidem začal teď, ale z tvého pokoje odmítá vylézt,“ Konannin oznam Deie nastartoval a ten už běžel nahoru. „Ahoj, Hinato-chan,“ usměje se Konan. „K-Konba-- ehm.. teda .. Ohayo!“ usměje se Hin. Konan ji úsměv vrátí a pustí se do úklidu. „Mimochodem, tvůj taneček byl krásný i s ostatními,“ řekne Hin a pomůže ji. „Oh, Arigato,“ Konan se podívá na kočičku , kterou Hin drží. „Kawaii~,“ rozplyne se. „Pein a já máme velikou slabost pro kočičky! Je tvoje?“ zeptá se. „Nene, Deidara jí našel a chce si ji nechat,“ - „Perfektní!“ usměje se Konan.
„TY ŠMEJDE!!!!“ nese se Deidarův křik a pak menší exploze. „Hey!“ vyletí Konan a běží nahoru. Hin nezůstávalo nic jiného, jen s koťátkem v náručí jít za ní.
„C-C-Co to?!---,“ Konan vypulí oči a Hin téměř upustí zvířátko. Deidara klečí nad Sasorim a zoufale ho škrtí, ale bez výsledku. Loutku nemožno uškrtit. Sasori se vítězně usmíval. „Cos tady dělal?!“ vříská Deidara. „Co jiného, uklízel,“ odpoví chladným hlasem. Konan a Hinata tomu však nevěří. Deidarův pokoj byl vzhůru nohama, jako kdyby ho někdo prohledával. Všichni si byli jisti, že se Sasori šprtal v Deiových věcech. „Vypadni,“ řekne prudce Dei a vyhodí ho z pokoje. Všimne si Hin i Konan. Fialovláska okamžitě vzala koťátko a šla dolů, nakrmit ho. Hinata chtěla jít za ní, no Dei ji chytil za ruku. „Gomen.. obvykle takhle nevybuchuji..byla to.. nečekaná exploze,hm,“ nervózně se zasměje Dei. Hinata chtěla něco říci, ale tiše vkráčela za Deiem do pokoje a pomohla s úklidem. „Gomen.. vážně sem nechtěl, aby to bylo takhle..,“ zafuní Dei, sedne na zem a opře se o postel. „Už se neomlouvej, Deidara-kun. Nikdy nic nejde podle plánu a na takový věci sem kousíček zvyklá. Stává se to často u nás doma s mojí mladší sestrou Hanabi,“ Hin si sedne vedle něj. „Sasori je prostě..,“ Deidara nedopoví. „..zoufale to tebe zamilovaný,“ dopoví Hinata. Deidara se prudce začervená a chytí Hinatu za ruce. „Takový neříkej! Já ho nemám rád! Nikdy sem ho neměl rád! Pořád se jenom hádáme a rveme,hm! ROZHODNE NEJSEM NA KLUKY! NE! YAOI! NE! NIKDY!“ - „Ch-chápu,“ vykokce Hin. Deidara zklamaně zaskučí. „Nevadí, že si tak pozdě u mě?“ zeptá se mimo témy. „Mamka říkala, že nebude vadit, když přijdu pozdě nebo u někoho přespím. Už přece nejsem malá holka,“ Hinata se pokusí o nejrozkošnější úsměv. „Sakra--!“ Deiovi poteče pramínek krvi z nosu a rychle se otočí. „Tohle už nedělej..hm..,“ zamumle. „Hihi..A proč né?“ řekne nevinným hláskem Hyuuga. „Protože-,“ „Deidara..,“ zamumle někdo. „Počkej chvilku,“ řekne Dei Hinatě a otevře dveře. „Co chceš, Sasori?“ jeho jméno vyslovil se znechucením v hlasu. Sasori vtáhne Deie za dveře a zabouchne nimi. Hinata sedí v pokoji, osamělá. Doplazí se k dveřím a odposloucháva, i když se to nesmí.
„...už tě nechci nikdy vidět, i když si můj spolubydlící!..“ nese se Deiův hlas.
„..já to můžu vysvětlit!..“
„...a co jako?!“..
„Já se ti nehrabal ve věcech..,“
„ A co tedy,hm?!?!“ je slyšel veliký hněv v hlasu blonďáka.
„Já..proboha už to pochop!“ zvřískne Sasori, ozve se veliký rachot a pak už jenom ticho.
Hinatě se zastaví srdce. > Ne! Deidara je můj!< vykřikne její mysl. Chytře otevře dveře a pohled ji šokuje. Deidara leží na zemi a prudce se vzpírá. Ne něm celou váhou těla leží Sasori a...líbá ho.





Žádné komentáře:

Okomentovat