neděle 4. srpna 2013

Lovers (26)

26. Díl


„Yatta!“ zamumle Kushina a celá rodinka dorazí domů po přípravách na festival. „Ulice sou už rušné a festival začne cobydup,“ usměje se Minato. „Sem utahaný-dattebayo,“ oba rodiče se podívají na Naruta pohledem : „A kdo spal do oběda?“. Naruto se začal smát a šel se raději obléct do yukaty, aby stihnul jít po Karin.
„Mami?!“ vyletí Naruto. Kushina měla na sobě yukatu se vzory orchidei a barva ladila její očím. Minato měl taktéž belasou yukatu. „To všichni máme stejnou barvu?“ zasměje se Naruto. Vzory květů měli jiné, ale barva byla stejná jejich yukat. Kushina se postavila před zrcadlo o udělala si na hlavě drdol. „Krásná,“ zamumle Naruto. Minato pohledem říká, nech si najde svou a šel k Kushine. Políbil ji na krk a pak jí něco šepnul do ucha. Kushina se zasmála, pak mu taky něco šepla do ouška a Naruto se zatvářil uraženě.
„Tak já jdu napřed,“ řekne Naruto. „Hele, Naruto-kun,“ začne Minato. „Ano, tati?“ „Kdy nám představíš svoji holku?“ řekne Kushina. Naruto se začervená a chystá se říct, že jeho holka je Karin. „My víme, že je to Hinata, ale mohl bys někdy přijít s Hinatou a říct : Mami, tati, tohle je moje holka,“ usměje se Minato. Naruto se chystá namítnout, ale jako kdyby ztratil hlas a srdce mu nenormálně bije. „J-Já..,“ zamumle. „Někdy vám ji představím,“ zamumle a vyjde ven.
V ulicích tma neměla místo, všude svítili lapmy a ozdoby, z nedaleka se nese hudba a příjemná atmosféra plná radostných řečí a smíchu se nese kolem. Tenhle festival se koná jednou za rok a jmenuje se Festival Stromu Štěstí. Na konci třídenního festivalu každý zavěsí přáníčko na strom, který je uprostřed Konohy. Tak je také nejrušněji a nejvíc lidí. Naruto si ani nepromyslel, co si bude přát, jelikož má vše. Ok, nemá limitovanou edici Naruto Ultimate Ninja Storm Legends, protože poslední kus sehnala z celé třídy jedině Karin.
Usměje se a kráčí rušnou ulící ke Karininmu domu. Sotva k němu došel, viděl jak Karin otevřela dveře a křičí. „Tak já jdu mami! Užij si s otcem festival! Budu se spolužákama nebo s přítelem!“ řekne a zavře dveře. Narutovi podskočí srdce. Karin kráčela dopředu a upravovala si yukatu. Naruto v tmě nedokázal rozeznat barvu, ale viděl na ní vzory květu kosatce. Naruto jí šel naproti a Karin se neustále dívala na šaty a omylem do Naruta vrazí. „Oh, omlouvám se!“ ukloní se. „Vadí-dattebayo,“ usměje se Naruto. Karin zvedne hlavu, ani nestihla nahodit nejaký uštipačný slůvko a Naruto jí políbil.
„Překvapil si mě,“ usměje se Uzumaki. „O to mi šlo,“ řekne Naruto, až teď rozeznal barvu, která byla více rumělková než červená. Vlasy měla Karin zapnuté do drdolu, ze kterého pak pramínky vycházeli na všechny strany. „Si prostě nádherná,“ řekne Naruto a opět ji polibí, tento raz vášnivě, né jako předtím.
Naruto chytil Karin za ruku a šli na festival, nebo spíše na místo, kde se mají všichni jejich spolužáci potkat : U Ichiraku rámenu. „Naruto! Karin!!“ vříská Sasuke. Stojí u Ichiraku a drží Mei za ruku, která se mírně červená. „Hoy, Sasuke-kun!“ usměje se Naruto. „Konichiwa, Sasuke-kun, Mei-san,“ pozdraví se Karin. Naruto se začerevná a popřeje dobrý večer i učitelce chemie. „Kde sou všichni?“ zeptá se Naruto. Sasuke ukáže prstem za Naruta, na lavičku, kde sou všichni, ale stojí. „Co se tak děje?“ zamumle Karin. „Hinata brečí,“ řekne Sasuke. Karin pustila Naruta a rozběhla se tam. Uzumaki šel za ní. Oba se protlačili cez dav spolužáků a uvidí Hinatu sedět na lavičce a plakat. Vedle ní sedí Sakura a Ino, které se jí snaží uklidnit. „Co se stalo?“ zeptá se laskavým hlasem Karin a vtiskne se mezi Sakuru a Hinatu. Chytí Hin za ruce. „D..Deidara-..kun,“ skučí Hinata. „Co provedl?!“ vyletí Naruto. Ví, že ten blonďák ho téměř zabil, i když nechtěl, a teď rozplakal Hinatu.
„On ..nic,“ pláče Hinata. „Ale udělal,“ řekne vedle Naruta Deidara. Uzumaki si ho ani nevšiml. „Cos jí provedl?!“ schamtne ho za yukatu. „Neříkej jim to..onegai..,“ pláče Hinata. „Co se děje?!“ vyletí Karin. Bylo vidno, že i Dei se cobydup rozpláče. Hinata se postaví, chytí Naruta a Karin za ruce a táhne je od davu pryč, který se pak hned vrhnul na Deie s otázkami co se dějě.
„C-Cože?!“ vyletí Karin a Naruto zároveň. „Proč..nám říkáš něco tak..osobního..?“ zamumle Naruto. „T-To je vaše věc,..že ste to spolu už dělali..,“ začervená se Karin. „Já vám věřím!..“ vyletí Hinata a znovu se rozplakala. „Zapomněli sme..,“ zamumle. Narutovi okamžitě došlo a začal ji upokojovat. Karin to kousek trvalo a pak se přidala. „Skus udělat za týden test..,“ řekne Karin. „Proto tak pláčeš?“ zamumle Naruto. „Já..sem šťastná..jenom...mám strach z různých věcí,“ přizná se Hinata. „Reakce mamky, porod..Deidara..,“ Karin mluví za Hinatu. „Deidara řekl, že mě nikdy neopustí, a že bude se mnou pořád,“ usměje se Hin a utře si slzy. „Tak nebuď smutná,“ usměje se Naruto. „Vše dobře dopadne,“ upevní to Karin. „Hai..Arigato moc...A co vy dva?“ zeptá se Hinata. Naruto a Karin se synchronizovaně na sebe podívají a prudce se začervenají. Naruto pokroutí hlavou. „Chápu. Například u mě to bylo nečekané..,“ zamumle Hinata. „Pojďme na festival,“ řekne Karin. „Hai,“.

Festival přeběhl hladce a všichni se bavili. Karin a Naruto měli v plánu být sami, ale celý čas byli s Hinatou a Deiem. Nastala chvíle, kdy se věší přání na strom. „Co si budeš přát?“ zeptá se Karin Naruta. „Nebuď zvědavá, budeš skoro stará,dattebayo,“ zasměje se Naruto a smích ho přejde když schytá od Uzumaki dívky. „Nedotáhnu,“ zamumle Karin a snaží se zavěsit přání na vyšší větev, protože přišli pozdě a všechny nižší větve byli plné. Naruto si klekne a ukáže na rameno. „Sedni si sem, na koně to nepůjde kvůli yukatě,“ usměje se Naruto. „Pro změnu zavěsíš i moje ale nebudeš koukat,“. „Dobře,“ Karin se mu posadí na rameno a Naruto se postaví. Karin téměř vrazila do větve. Zavěsí oba přáníčka, chtěla se jen mrknout na Narutovo, ale Uzumaki ji stihl dát dolů.
Deidara a Hinata se drželi za ruce a odcházeli od stromu. Něco si povídali a pak se usmívali. „Tak už je to lepší,“ usměje se Karin a dívá se na ně. Naruto zbadá v dálce své rodiče, tak to vypadá, že už přání zavěsili. „Pojď se mnou, Karin,“ řekne a táhne ji sebou.
„Konichiwa, Karin, Naruto,“ usměje se Minato. „Konichiwa,“ usměje se Karin. „Oh, Karin, jak si užíváš festival?“ zeptá se Kushina. „Velmi dobře!“ odpoví Karin. Naruto jí stiskne ruku. „Tati, mami,“ začne. „Ano?“ „Představuji vám Karin,“ usměje se Naruto. Minato a Kushina se zasmějí. „My ji známe, Naruto-kun,“ řekne Kushina. Karin pochopila, co chce Naruto říct.
„Ano, ale Karin..,“ pokračuje Naruto. Kushina se usměje a Minato taky. „Karin je moje holka,“ dopoví Naruto. „To je dobře-dattebane,“ usměje se Kushina. „Pojďme si užít poslední hodiny festivalu, spolu, jako rodina,“ řekne Minato. Karin se usměje a chce odejít ale Minato s Narutem jí zastaví. „Ty taky, Karin,“ usmějí se. Uzumaki dívce se rozlije úsměv na tváři. „Hai!“.
Zafoukal vítr, který roztancoval přáníčka na větvích stromu. Karinino i Naruto přání se otočilo a jejich písmem tak bylo na obou napsané :
„Přeji si, aby všechno s Hinatou a Deidarem dopadlo dobře-dattebayo. -Naruto,“.
„Přeji si, aby s Hin a Deiem všechno dobře dopadlo. -Karin,“.








Žádné komentáře:

Okomentovat