sobota 3. srpna 2013

Lovers (25)

25. Díl



„Ohayo, Dei-kun,“ usměje se Hin. Spod peřiny se vymotá Deidara. „Ohayo,“ řekne nejistě. „Pořád tě to trápí?“ zeptá se Hinata a pohladí ho po vlasech. Dei uhne pohledem. Hinata si k němu sedne a obejme ho. „Nemáš se nad čím trápit,“ řekne. Deidara zrudne. „Ale ty už nejsi..,“ nedopoví. „Sem ráda, že si byl moje poprvé,“ řekne Hinata na rovinu. Z Deiový hlavy začala pomalu stoupat pára. „No, i když hned na prvním rande je to kousek divný,“ zasměje se Hin.
„To není vtipný,“ zamumle Deidara, ale neubránil se úsměvu. „Tak hele. Nemůžeš zato, že začalo pršet a byli sme blízko tvého domu, tak sme sem šli. Konan mi půjčila nějaký věci, zatím co se moje mokré šaty prali. Takže sem tady zůstala,“ řekne Hinata. „Ale je moje vina, že sem s tím začal,“ řekne Dei a založí si hlavu na ruce. „Kdybych byla proti, tak by se to nestalo. Omylem si vešel do pokoje, když sem se ještě převlékala. A stejně to byl tvůj pokoj. Nevěděl si, že sem tam byla,“ řekne Hin a začervená se. „Viděl sem tě nahou,“ zamumle Deidara. „Já tebe pak taky,“ vytasí protiútok Hinata. „Dobře! Sme si kvit!““ zrudne Deidara, zvalí Hin na postel a zabrání ji v namítaní polibkami. Dei se na chvíli odlepil. „Promiň,“ začervená se. „Když si v rozpacích, tak ani nepoužíváš na konci věty hm,“ zasměje se Hin. „A-Ale používám, HM!“ zrudne Dei. „Jaká sem byla?“ zeptá se Hinata. „Eh?“.
„J-Jaká sem byla..?“ zopakuje Hinata. Deidara pak pochopil otázku a prudce se začervenal, i když oba dosáhli rudé barvy nejvyššího stupně. „Dobrá..,“ zamumle blonďáček.
„Takže na trojku?“ smutně zaskučí Hinata. „Dostatečná,“ zasměje se Deidara. „C-Cože?“ vykokce Hin. „Dělám si srandu. Byla si více než výborná,“ usměje se Dei. Hodnou chvíli se v pokoji ozývali tiché ozvěny jejich líbaní a hned nato smích. „Co je tak vtipného,hm?“ zamumle Deidara. „Já nevím..prostě sme to tak náhle udělali a ani sme na to nebyli připraveni,“ zasměje se Hinata. Pak si uvědomí, co Hinata řekla.
Oba nebyli schopni nic říct, až to Hinata neudržela a rozplakala se.

*U Naruta doma*
Naruto se probudil na zvonění mobilu. „Moshi, moshi?“ ozve se do telefonu (Moshi, moshi je něco jako naše prosím nebo haló). „Ohayo, Naruto-chan,“ zazní melodický hlas Karin. „Ohayo,“ usměje se Naruto. „Došel si domů v pořádku?“
„No, když nerátám, že sem zmokl jak kuře a asi budu mít rýmu, tak jo,“ zasměje se Naruto. Převálí se v posteli, pak se postaví a vyjde na balkón. Po bouřce byl krásný čerstvý vzduch a ulice už fičeli, aby byli ozdobené na festival. „Festival začne za pár hodin a ještě jednou arigato, že si mě doprovodil v tom dešti domů,“ řekne Karin a bylo slyšet v pozadí, jak se něco kuchtí. „Copak děláš?“ vyzvědá Naruto. „Snídani,“ usměje se Karin.
Při tom slůvku Narutův žaludek podskočil. Uzumaki se vydal dolů schodmi do kuchyně, kde hezky voněla snídaně. „Ohayo, mami,“ řekne Naruto a sedne si za stůl. Pravdě podobně to bude jeho mamka,nikdo z jejich rodiny nevstává tak skoro. Minato je strašný spáč a Naruto to má po něm. Ale teď se Naruto probudil skoro kvůli Karin. „Tak dobrou chuť, Karin,“ řekne do telefonu.
„Hai, dobrou chuť i tobě, Naruto,“ řekne za ním Karin. Naruto se otočí a skoro pustil mobil. „C-Co tady děláš?“ vykokce. „Už je oběd, Naruto-chan,“ zasměje se Karin. „Tvoji rodiče odešli, aby pomáhali Ichiraku rámenu s výzdobou a ostatní naši spolužáci šli také pomáhat jiným obchodům, protože ta bouře vše ztížila a každá pomoc se cení. Ty si spal a Kushina mně požádala, abych na tebe dala pozor a aby sme pak za nimi přišli,“ vysvětluje Karin.
„Aha,“ zamumle Naruto. Uzumaki před něho položí talíř a Naruto překvapeně vyskočil. „Ty umíš vařit?“ řekne nevěřícím tónem. „Samozřejmě, že umím! Co si to o mně myslíš?!“ zafuní Karin. Naruto ochutná zeleninu a volské oko a tiše se zasměje. „Co zas?“ zavrčí Karin. „Vaříš stejně chutné obědy, jako mamča. Jednou z tebe bude krásná manželka-dattebayo!“ usměje se Naruto a pustí se do jídla. Karin se prudce začervená. „V-V každém případě, najez se a půjdeme pomáhat,“ zamumle.
Když Naruto dojedl, podešel zezadu ke Karin, která se věnovala nádobí a tuze ji obejmul. „Bylo to výtečné. První jídlo, co sem od tebe dostal,“ řekne. Karin se usměje a otočí se. „Když si tak spokojený, umyj nádobí!“ usměje se a vloží mu houbu do ruky. Naruto chtěl namítnout, ale raději potichu umyl nádobí.
„Kdy začíná festival?“ zeptá se. „Kolem šesté večer, takže máme víc než pět hodin, aby sme ostatním pomohli, vrátili se domů převléct se a pak jít na festival,“ řekne Karin a sundá si zástěru. „Hm,“ zamumle Naruto.

Když umyl nádobí, šel se rychle osprchovat, oblíknul se a vydal s Karin pomáhat s přípravami na festival. Na festival, na který se tak strašně těšil.




Žádné komentáře:

Okomentovat