pátek 26. července 2013

Lovers (24)

24. Díl




*Sobota večer v Ichiraku rámen*
„Goméén!“ zaskučí Karin.
„Proč si mi aspoň nevolala?! Strávil sem den se Sasukem a Itachim a měl Sasuke štěstí, že není mrtvej!“ vrčí Naruto. „Prosímtě už se nezlob!“ řekne Karin a chytí ho za ruce. „Není hezké, když holka prosí, tak mi odpusť,“ zamumle. Naruto se k ní nakloní a políbí ji.
„Odpuštěno“ usměje se. „Rámen se nesé!“ usměje se stařík Teuchi a položí dvě misky extra velkého rámenu před Uzumaki dívku a kluka. V jejich očích se zalesklo. „Itadakimásu!“ vykřiknou a pustí se do jídla.
„Není nic lepšího než rámen,“ řekne Karin a už baští druhou misku. „Nemůžu více než souhlasit,“ druhá miska rámenu pomaly končí v Narutovém žaludku. „Co budeme dělat na festivalu? Trvá 3 dny,“ řekne Karin. „No, trvá celou neděli, pondělí a úterý. A ve čtvrtek se jde do školy. Hmm.. Budeme prostě slavit-dattebayo!“ zasměje se Uzumaki.
„Chjo, Naruto-kun. Myslela sem tím, že budeme sami nebo půjdeme s ostatníma?“ zeptá se Karin. „No, Sasuke chce strávit celý festival s Mei ale ostatní naši spolužáci plánují jít spolu,“ zamyslí se Narú. „Hinata a deidara budou pravdě podobně spolu,“ zachichoce se Karin. „Oni spolu chodí?“ zeptá se Naruto a Teuchi mu podává další misku rámenu. „No, já nevím. Ale před mým odchodem sem Hin pomáhala s outfitem na její první rande s ním,“ usměje se Karin. „A kdy bude naše první rande-dattebayo?“ zaskučí Uzumaki. „Proto chci být s tebou sama na festivalu..chci aby to bylo zároveň i rande,“ začervená se rudovláska.
Naruto přestal jíst a podíval se na Karin. Očíčka mu zasvítili a usmál se nejlíp jak dokázal. „Půjdem se projít?“ zeptá se. „Um,“. Naruto zaplatí za rámen (Karin kousek doplácela) a vydali se na procházku.
„Karin?“ začne Naruto.
„Hai?“
„Miluješ mě?“
Karin se zarazí pod jeho otázkou. Pevněji stiskla jejich proplétnuté prsty. „Máš raději kuře nebo hovězí?“ řekne.
„Cože?“
„Na hloupou otázku hloupá odpověď,“ zasměje se Karin a musela se postavit na špičky, aby Naruta políbila. „Si moc vysoký,“ postěžuje si. „Tak se scvrknu,“ zasměje se Naruto a přikrčí se. „Pojď mi na záda,“ řekne. „C-Cože?“ začervená se Karin.
Naruto ani nečekal na její odpověď a donutil jí vylézt mu na záda. Karin ho opatrně chytí kolem krku a položí mu hlavu na rameno. Naruto jí pevně chytí a dá se do pohybu. Teplí jarní večer jich doprovázel.
„Tak mě miluješ?“ zeptá se Narú opět. „Co si myslíš ty?“ zamumle Karin. „Ano?“ začervená se blonďáček. „Správně,“.
„Mám takový pocit, že tohle může být klidně rande-dattebayo,“ usměje se Naruto. „Pročpak?“
„Protože každá sekunda s tebou mi připadá jako rande,“ odpoví blonďáček. Karin se začervená. „Nikdy v životě mi tohle nikdo neřekl,“ zamumle. „Protože nikdo nikdy v životě neměl to štěstí co já,“ usměje se Naruto a zastaví. „Kde to sme?“ Naruto složí Karin na zem, ale rychle jí zakryje oči. „Nedívej se-dattebayo,“ řekne. Karin tiše přikývne.
Tiše kráčeli po chodníku, který se náhle změnil na písek. Karin už začínala tušit, kde je. Na pláži.
Naruto sundá ruku z její očí a Karin se jen usmála. Odhadla to správně. „Proč sme tady?“ zeptá se. „Zaplavat si ne?“ zasměje se Naruto. „Vážně?“ vypulí oči Uzumaki dívka. „Jasně že ne. Vzal sem tě sem,..proste se mi zdálo romantický, když budeme tady,“ zamumle Naruto a jeho tvář osvětluje západ slunce. „Viděl si to někde ve filmu a chtěl si to udělat, viď že jo?“ podpichne ho Karin. „Jak víš?“ udělá psí oči Narú. „Prostě to vím,“ Karin se ho chystá políbit, ale Naruto jí předběhne a vášnivě („Konečně,“ vzdychne Karin.) jí políbí. Polibek byl nálehavý a plný touhy a pod jeho náporem začala Karin couvat a Naruto šel za ní, jen aby se polibek nepřerušil. Uzumaki se potkne a spadne na zem a za ní samozřejmě padá i Naruto. Naštěstí se rukama zapřel písku a tak Karin nepřilehl a nezadusil jí. Narú nad ní obkročmo klečí a odlepí od ní své rty. „Nic se ti nestalo?“ Naruto se jí to prostě musel zeptat. „Stalo,“ zamumle Karin a stáří se více uraženě. „Copak?“ Naruto začal študovat její tělo. Karin si s ním propletla prsty a těsně předtím než ho políbila šepla : „Miluji tě stále víc a víc,“.





Žádné komentáře:

Okomentovat