pátek 26. července 2013

Lovers (23)

23. Díl




Konan se prochází po domě a pravdu říct..nudí se. Sasori se zašil v pokoji a určitě masturbuje před Deiovými fotkami. Zetsu zmizel už od soboty (je středa). Kisame šel na brigádu do aquacity. Itachi musel k očnímu. Kakuzu šel vybavovat věci ohledem poistění domu. Hidan od té doby, co našel starou kosačku zmizel spolu s ní (kdo ví, co s ní dělá, možná si strká ruce pod ní). Deidara je na rande s Hinatou a Pein jí nevěnuje žádnou pozornost, jelikož leží na gauči a spí.
Konan si sedne k němu a pohladí ho po vlasech. Hned jak se dotkla jeho vlasů si vzpomenula na Valentína. Na den, kdy mu vyznala svou lásku.

Bylo to na vyšší střední. Konan už delší dobu byla zamilovaná do Peina, který byl i znám jako Rváč školy. Ale v ten den Pein nikoho nemlátil. Spíše měl hodně práce s holkama, které mu dávali čokoládu jednu za druhou. Ale Pein přijímal jenom čokoládu, která nebyla věnovaná z lásky. Prý není nikdo, kdo se mu líbí. Ale Konan si stále byla jistá, že mu tu čokoládu dá a dá ji mu z lásky. Počas školy mu však čokoládu dát nedokázala, protože kolem něj byli samé holky a nechtěla, aby ji odmítl před nima. Raději, aby ji odmítl osamotě. Konan je na škole známa jako Nelítostná dáma. Je to tím, že Konan nikdy není hodná, na každého je krutá, krom její přátel a Akatsuki členů. Ale i na ně někdy zavrčí.
Po škole měl Pein nahnáno aby setřásl holky, které mu čokoládu nestihli dát počas školy. Když se konečně od nich schoval natrefil na Konan, jenomže si nevšiml její čokoládu a okamžitě za ní šel. Chytil jí za ruku a táhl pryč. "Konan, já to už nevydržím, musíme jít rychle do sídla,“ skučí. „P-Pein,“ začne Konan. Z oblohy začal padat čerstvý sníh. Pein se nechápavě na Konan dívá. „To je jedno,“ Konan to rychle vzdala. „Pozor, už jdou,“ řekne Pein, přitiskne si Konan k sobě a předstírá, že se líbají. Kousek se i omylem dotkl Konaniných rtů. Holky je minuli a běželi dál za „druhým“ Peinem. Konan z kapsy vypadne čokoláda. „Co to-?“ Pein nedopoví. Konan rychle zvedne čokoládu a dá jí mu do ruky. „K-Konan?“ Pein se jenom šokovaně dívá. „Nečekal sem..že dostanu čokoládu od tebe,“ začervená se. „To je jedno.. vem si jí. Je mi jedno, či to vezmeš jako formálnou čokoládu nebo danou z lásky,“ Konan se otočí a odejde. Nechá tam Peina stál a dívat se na krabičku, plnou jeho oblíbené domácí čokolády.

„Ještě dlouho mě budeš hladit po vlasech?“ usměje se Pein. Konan si ani nevšimla, že se zobudil. „Vadí?“ zavrčí. „Proč si před chvílí vypadala tak zasněně?“ zeptá se Pein. „Protože sem si vzpomenula na nepovedený Valentín na vyšší střední!“ zavrčí Konan a odtáhne ruku. „Nepovedený? Jak si pamatuji, já tu čokoládu přijal,“ usměje se Pein. „Přijal si ji, jako formálnou čokoládu, a né jako čokoládu z lásky,“ zaskučí fialovláska. „Tá čoko byla z lásky?“ Pein se posadí. „Měla být..,“ sykne Konan. „Víš,..já tu čokoládu přijal, protože sem věděl o tvé lásce. Nepřijal sem jí jako formálnou čokoládu. Celý den sem holky odmítal čekal na tu tvoji. Ty si byla tá, kterou sem měl rád, když sem říkal, že se mi nikdo nelíbí. Byli by pak o tom drby a povídačky,“ začervená se Pein.
„Vážně?“ zrudne fialovláska. „Naprosto,“ Pein chytí Konan za bradu a nasměruje jí k sobě. „Nestihl sem tě tehdy políbit,“ řekne a přiblíží se. „Výjimečně ti teď odpustím,“ usměje se Konan a místo toho, aby Peina políbila, dala mu facku. „Próč?“ skučí Pein. „Protože!“ zavrčí Konan a neočekávaně ho políbí. „Takhle se mi líbíš,“ usměje se Leader.




Žádné komentáře:

Okomentovat