úterý 9. července 2013

Lovers (22)

22. Díl




„Halóó?“ ozve se ospale Karin do telefonu.
Je kolem 7 ráno a Hinata zoufale volá Karin. „Cože chceš?“ Uzumaki zbystří sluch. „C-C-oooo?! Hned sem u tebe!“ vyskočí na nohy. „Ale ksakru proč tak skoro ráno?!“.

„Arigato, že si přišla..,“ zamumle Hinata když Karin vejde do jejího pokoje. „Takže, ty máš rande s Deiem a..nevíš jak se obléct,“ skonštatuje Karin. Hin přikývne. „Tak jdeme experimentovat.. v kolik se máte setkat?“ zeptá se. „No..on řekl, že se mám připravit a přijde po mě..totiž to sme se ještě nerozhodli kam půjdeme..,“ mumle Hinata. „A TO JAK KSAKRU CHCEŠ, ABYCH TI POMOHLA?!“ vyštěkne Uzumaki dívka. „Chjo, ty seš trotl.. tak pojď, experiment začíná,“. „H-Hai!“.
„Ted vypadáš, jako kdyby si šla do sportovního klubu..,“.
„Tenhle outfit je dobrý, ale je to..na tebe divný..moc odhalený..,“.
„Tady vypadáš jako hipisák..,“.
„Nejdeš na koncert rockový kapely!“
„Nejde se ani na pohřeb..,“.
Hinata a Karin vyzkoušeli vše, no ve všem si bud Hinata nepřipadala dobře, nebo vypadala divně. „Hele.. teď vyberu vzhled sama,“ uchopí se role Karin.
„S-Sugoi!“
„Není to moc odhalené?“ protestuje Hin.
„Není, podívej se do zrcadla! Deiovi poteče krev z nosu, když tě uvidí!“ mne si ruce Karin. „A-Ale mě nejde o tom..aby mu tekla krev z nosu,“ vykokce Hin. „Tak teď ti o to půjde,“ zasměje se Karin. „Stavím se, že Dei přijde úplně přirozeně oblečený a ty s tvým outfitem..budete dokonalý pár! Ale..asi bychom měli udělat i něco s vlasama..,“ zamumle Karin. „Co myslíš tím, že Dei přijde normálně oblečený? V Akatsuki plášti?“ namítne Hin. „To si nemyslím, na první rande by to bylo krutý..možná naký kraťasy a triko.. dneska je dost horko,“ odpoví Karin a hrabe se v šuplíku, hledá hřeben. „Hin, nemám moc času, s mamkou jedeme pryč, navštívit Suigetsouvi rodiče.. musela sem kvůli tomu zrušit rande s Narúem,“ postěžuje si Karin. „A Naruto se nezlobí?“.
„Napsala sem mu to večer, doufám, že to pochopí..svojí mamce nedokážu oponovat,“ zamumle Karin a začne si hrát s Hinatinma vláskama.
„Chceš rtěnku nebó lesk na rty?“ zeptá se. „Ehm..rtěnku moc né.. lesk stačí,“ usměje se Hin. Karin vezme lesk a lehce s ním přejde po rtech Hinaty. „Tak, podívej se na sebe,“. Hinata se postaví před veliké zrcadlo. Karin jí vybrala kombinaci mini šortek a bedrovými šatkami na ramínkách. Vlasy ji zapnula do neposlušného drdolu. „P-Pání! Ještě nikdy sem takhle nevypadala!“ zasměje se Hin. „Už je půl 9.. budu muset jít domů.. v 11 odcházíme,“ řekne Karin. „Jasný..když tak, napiš mi,“ usměje se Hinata tuze Karin obejme. „Cítim se jako na základce, když si ke mně chodila a hráli sme si na modelky, nebo jak sme chodili k tobě a hráli se na zpěvačky s karaoke,“ vzpomíná Hinata. „To jo..,“ usměje se Karin. „Tak hodně štěstí s rande a nezapomeň: Nestyd se! A bud vtipná!“ poradí Karin. „Hai! Arigato moc!“.

„Hinató, někdo tě volá venku.. takovéj blonďák,“ řekne mamka u dveřích. „Už letím!“ Hin se rychle postaví, zaklapne notebook a velkým bordelem způsobeným ní a Karin se prodrala ven z pokoje. „Gomen, že si musel čekat,“ řekne Hin a usměje se. „Aww,“ zaskučí Dei. „Huh?“ nechápe Hin. Dei po ní přišel kolem půl 11. Slunce pálilo, horký den lákal zmrzliny, vodu a chlazený pivko. Deidara neměl na výběr a oblékl se tak, jako kdyby šel na pláž. Letnou košili měl rozepnutou a Hinata měla krásný výhled na blonďákovo krásný (a taky vypracovaný ) tělo. „Si krásná,“ řekne Dei a přitiskne si Hinatu k sobě. Zároveň odvrátil hlavu, aby Hin neviděla malý pramínek krvi z blonďákova nosu. Hinatě stačil jeden dotek Deiový hrudi a hlava jí rozhořela. „Neodpověděla si mi na správu, napsal sem ti, aby si si vzala plavky. Půjdeme na koupaliště,“ řekne Dei. „Gomén, hned si po ně skočím,“ podskočí Hin. „Pojd zatím dovnitř,“ řekne. „Arigato,“.
„Mamí, máme hostá! Můžeš udělat něco studeného?" řekne Hin. „Dobře, a kdo přišel?“ Hinatina mamka vykoukne zpoza dveří. „Vaú.. sexouš,“ zasměje se. „Mamí!“ zavrčí Hin. „Neboj se, neukradnu ti ho.. jenom kdybych chtěla,“ zachichúní se Hinatina mamka. Hinata převálí očima a vyletí do pokoje. „Pomůžu vám,“ nabídne se Dei mamce Hinaty. „Jaký slušný.. Hinata si dobře vybrala..kdy bude svatba?“ zeptá se. „S-S-Svatba?!“ vyletí Deidara. „Když s mojí dcerou vyvádíš, tak by to mohlo být i na plný úvazek,“ zasměje se mamka. „N-nemyslím si,..že bychom..se měli tak skoro..,“ nedopoví a začne pomáhat. „Neboj, byl to žert. Před Hinatou tuhle tému ani nevytahuj, jinak ti zkolabuje,“ zachichúní se mamka a ledový čaj dokončili. Hinata se zatím mučí v kopce svého oblečení. „Mamí! Nemůžu najít plavky!“
„To je jasný, když si ráno s Karin udělala takovej bordel. Vem si moje,“ řekne Hinatina mamča. „Ok,“ usměje se Hin a vezme si plavky své mamky. „Nebudou mi veliké?“ „Kdo ví,“.
Ledový čaj rychle vypili a už šli směrem ke koupališti. „Hinato,“ Deidara cítí z Hyuugy nejistotu. „N-Nikdy sem ještě..tam..nebyla,“ zamumle Hin. „Neboj se, je to sranda a kdyby něco, ochráním tě,“ usměje se Dei. „O-O.K.,“.
„Sugoi!“ poteší se Hin, když dorazí na místo. „Půjdeme zkusit všechno!“ natěšeně vyskočí. „Jojo, nejdřív si dej plavky,“ zasměje se Dei a sundá si nohavice. „Dei!“ Hinata si zakryje oči. „Trotle,“ zasměje se blonďák. Plavky už měl na sobě. „Nelekej..,“ zamumle Hin. „Počkám tě tu,“ řekne Dei a položí si věci do ruksaku. „Hai,“.
„H-Hinato?“ vyletí Dei, když uvidí Hin ve fialových plavkách. „Přece jen..sou mi kousíček veliké..,“ zamumle a dojde k blonďákovi. „T-Ty..,“ nedopoví a dívá se na její hrudník. „Dei?“ zahraje nevinnou Hinata. „J-jdeme,“ vykokce Dei. Hinata se tiše zasměje. Přesně ví, co Deie rozhodilo. Jako první se rozhodli jít na lehký proud. Vypadá to jako řeka, kterou pohání slabý proud. Ideální místo na relaxaci a odpočinek. Dei drží Hin za ruku pod vodou a dívá se jí do očí. „Co dělala Karin u tebe ráno?“ zeptá se. „J-Jenom mi pomáhala..vybrat si..co na sebe..,“ zamumle Hin. Otočí hlavu, hlavně, aby se nedívala do očí blonďákovi. >Co si o mě asi teď pomyslí,< zaskučí v duchu. „Hin,“ řekne Dei. Hyuuga se otočí a Deidara jí lehce políbí. „Heh..malina,“ zasměje se, když se odtáhl. Hinata se prudce začervená a ponoří se až po krk do vody. „D-Dei,“ vyděšeně začne. „Co se děje?“ nechápe Dei a tiše se unášejí proudem. „M-Moje plavky...uplavali..,“ vyděseně oznámí. Deidara se otočí a několik metrů od něho byl horný díl Hinatiných plavek. „Jdu po ně,“ řekne a podívá se na Hin. „D-Dobřě--,“ řekne Hin a zrazu do ní omylem někdo vrazil. Hinata se zapotací a spadne dopředu k Deiovi a obejme ho. „Proboha,“ vystrašeně vyletí Hin. „Nehýbej se..oni to pak uvidí..,“b tiskne se na něj Hin a tvář jí hoří. „Plavčíku...odplavali jí plavky, tam sou, přinesete je prosím?“ požádá Dei. „Hai, hned to bude,“ usměje se půvabná dívka. „Promiň, promiň..“ skučí Hin. „To je v pohodě,“ zamumle Deidara ale jeho tvář mluví za opak. „Tady,“ podá je plavčík. „Arigato,“ řekne Hin a rychle si je pod vodou dá na sebe. „Dáme si zmrzku?“ usměje se Dei, jako kdyby se teď nic nastalo. Hin jenom stydlivě přikývne.
„Sedni si, jakou by sis dala?“ řekne Dei. „To je jedno, jakou bys mi koupil,“ usměje se Hin a sedne si za stůj. Pěkně v chládku. „Tady,“řekne Dei a podá jí ovocný zmrzlinový pohár. Sobě koupil vanilkový. „Nyú..,“ zaskučí Hin. „Heh,“ Dei nabere lžičku své a nasměruje ji k Hinatiným ústem. Hin poslušně sní obsah lžičky. „Víš jak moc si rozkošná?“ zasměje se Dei. „Nevím, budeš mi to muset ukázat,“ řekne Hin a drží se pravidla : Buď vtipná.
„Stačilo by ti to ukázat polibkem?“ zeptá se Dei. „Proč ne?“ usměje se Hin, postaví se, chytí Deie za tvář a políbí ho. „Nelíbáš špatně..a konečně si mě políbila ty,“ usměje se Dei.
„Konečně..,“ usměje se Hin.

„HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA?!“ Narutova reakce na Karininu zprávu. „Moje randééééééééé~,“ pláče. Kyuubi si k němu lehne a olízne mu líčko, jako kdyby mu dával najevo, že soucítí. „Jojo, už ti víš jak se cítím, liško,“ zasměje se Narú. „Nya?~“ vydá zvuk Kyuubi. Naruto ho pohladí po hlavě. „Mohl sem jít do toho kina..,“ zamumle Naruto. „Zavolám Sasukemu,“.
„Vážně?! Arigato!!“ šťastně vyskočí Uzumaki.
>Ale pak mi promineš to s Deidarem a Hinatou a Tebou..< řekne Sasuke.
„Dobře no..,“.
>Stretko u školy.< řekne Sasuke a položí.
„Stejně ho zabiji..jenom jednou..Ke~ke~ke~,“ potměhútsky se zasměje Naruto.




Žádné komentáře:

Okomentovat