úterý 9. července 2013

Lovers (21)

21. Díl



„Trvalo ti to-dattebayo,“ zamumle Naruto když Hinata vyjde z nemocnice. „Mluvili sme spolu,“ zamumle Hin a kousek se začervená. „Chodíte spolu?“ zeptá se náhle Uzumaki. „N-Ne,“ vykokce Hin. „Vypadáte, jako kdyby ste byli do sebe zamilováni,“ namítne Naruto. Hinatina hlava hoří. „N-Naruto,“ vykokce. „Ale to je fuk,“ skočí jí do řeči Uzumaki. „Já ho miluji,“ vykřikne Hin. „Olálá,“ zasměje se Naruto. Hin se udeří po ústech. „Neboj se. Tajemství umím držet na rozdíl od Sasukeho,“ řekne Naruto. „Ten idiot nás chtěl dát dohromady, i když věděl, že já chodím s Karin. A ty miluješ toho výbušného kluka, kterého jméno si neumím zapamatovat a skoro mě zabil!“ rozčiluje se Naruto. „Deidara..,“ zamumle Hyuuga. „Jo, Deidara..,“ zasměje se Naruto. „Narúú!“ zakřičí někdo. „Karin,“ usměje se Uzumaki. „Konbanwa, Hin,“ řekne Karin. „Konbanwa,“ popřeje dobrý večer Hinata. „Naruto!“ Karinina tvář nabere velice naštvaný pohled, chytí ho za ucho a potáhne ho. „Aúú!“ - „Nezapomněl si?! Dneska sme měli kupovat yukatu! Za hodinu zavřou obchody!“ stěžuje si Karin. „Soráč-- Itaii,itaii!! Tak se měj Hinato!..ITAII, KARIN!! To bolí!!“ vrčí Naruto. Stačil jediný naštvaný pohled Uzumaki dívky a Naruto se uklidnil jedna radost.

„Hmm... asi za ním ještě zajdu,“ Hin se rozhodne Deie ještě jednou navštívit. Cestou potká Sakuru.
*Poznámka: Sakura dočasně pracuje v nemocnici jako doktorka.
„Oh, Hinato. Už ti je lépe?“ usměje sa Sakura. „Hai, děkuju, že si mě vyléčila,“. - „Byl to jen vytknutý kotník, to nebylo nic. Právě teď jdu za Deiem,“ řekne Sakura. „Proč?“ nechápe Hinata.
„Jdu ho vyléčit na žádost Sasoriho stejným způsobem, jako tebe,“ řekne Saku. „A-le to znamená..,“ Hin nedokončí větu. „Ano. Léčbu, kterou si prošla i ty udělám Deidarovi. To znamená, že ještě dneska bude zdráv, ale když ho budu léčit, tak bude cítit tu samou bolest, kterou cítil, když se mu to zranění stalo,“ Sakura věnuje Hinatě dlouhý a vážný pohled. „Deidara s tím souhlasil?“ zamumle Hyuuga. „To nevím, jdu se ho zeptat,“. „Hai..,“.
„C-C-Cože?!“ vykokce Deidara, když uslyší Sakuřiny novinky dne. „S-Sasori?! Léčba?! S-Stejná bolest jako tehdy?!“. „Hai,“. „Hinato, zdálo se mi divný, že si si vytkla kotník a byla si ve škole.. teď to chápu,“ změní téma Deidara a nervózně se vykroucí. „Nemusíš souhlasit, ale přirozená léčba bude trvat mnohem déle a 3-denní festival, který začíná v neděli možná nestihneš. Když tě teď vyléčím, tak budeš schopen chodit, ale nesmíš to pak přehánět. Nejsem kouzelník, že to budeš mít v pořádku okamžitě. Tak?“ řekne Sakura. „Když já vážně nechci znovu..cítit tu bolest..,“ mumle Dei. „Budu s tebou! Neboj se! Zítra půjdeme na to rande!“ usměje se Hin a pevně chytí Deie za ruku. „T-Tak fajn...,“ povolí blonďák. „Když budeš moc křičet, tak s tím přestanu,“ upevní Deioví myšlenky Sakura. „H-Hai..,“.

„S tebou nakupovat je hrůza,“ stěžuje si Karin. Kupovali pro Naruta yukatu několik hodin. „Nemůžu zato, že nikde neměli mojí velikost..ale už ji máme, tak je pohov,“ usmívá se Naruto. „Jup, takovej pohov, že mi dlužíš 200 Yenů. Doplácela sem za tebe,“ připomene mu Karin jeho finanční situaci. „Táta mi dal málo no..,“.
„Budeš mi to muset oplatit,“ usměje se Karin a postaví se před Naruta. „Rozkaz, dostaneš sladký polibek od prince Uzumakiho“ zachichúní se Naruto, chytí Karin kolem pasu a nejdříve ji lehce políbí. Uzumaki dívka se lehce usměje a polibek mu opětuje. Ale Naruto tím sladkým polibkem myslel doslovně. Cestou když se vraceli měl Naruto v ústech sladký bombón. Karin pochopí Narutovu hru a začne hrát podle jeho pravidel. Bombónek si proplétávají pomezi svý jazýčky, Naruto jemně hladí Karin po zádech a rozhodl se rukou jít níže až k zadečku. Tam zaparkoval a pokračoval ve hře. Karin se tiše zasměje, ještě nikdy neviděla Naruta tak odhodlaného. Náhle Narutovi zazvoní telefon. Na chvíli se od Karin odlepí. „Zvedni to,“ zasměje se Karin, protože Naruto jenom omámeně dívá do dálky. „Ne,“ odpoví a dravě svou přítelkyni políbí. „Ty draku!“ zavrčí Karin. „Oheň nechrlím, takže se nemáš čeho bát,“ usměje se Naruto. „Nevyrazíme si zítra někam, když už není škola?“ zeptá se pak.. Karin přikývne. „Tak si vezmi plavky,“ usměje se Naruto. „Půjdeme na koupaliště,“. „To zní zajímavě... nechceš tam náhodou jít, len abys mě viděl v plavkách?“ zasměje se Uzumaki dívka. „To taky-dattebayo,“ usměje se Narú a vlepí Karin polibek na nos. „Tak zítra,“ usměje se Karin. „Díky, že si mě doprovodil,“. „To je samozřejmost,“ odpoví Naruto a vydá se domů, pospívajíc si melodii Caramelldansen.

>Proč si nezvedl?!< píše mu Sasuke na facebooku.
>Klídek, Sasuke. Měl sem něco na práci,< odpoví Naruto a kousek se za notebookem začervená.
>Zítra jdu s Itachim do kina na Rychle a Zběsile 6.. jdeš s náma? Máme lístek nazvyš a nechci pozvat Suigetsua, i když mi spamuje fb,< nabídne Sasuke.
>Sorry, ale na zítra už mám plán,< odmítne Naruto.
>Co takového? Rande s Karin?<
>Jo, trefil si....Jóó a mimochodém.. chci si s tebou promluvit ohledem dnešku..< výhružně napíše Naruto a Sasuke to okamžitě pochopí.
>Sry, ale musím umít nádobí, tak někdy jindy!!<
„Bastard..,“ zavrčí Naruto a lehne si na postel. Dívá se na strop a přemýšlí. Ani neví, nad čím dumá, usnul, aniž by si uvědomil, že mu Karin napsala...




Žádné komentáře:

Okomentovat