úterý 9. července 2013

Lovers (20)

20. Díl







„Deidara-kun!!“ zvřískne Hinata, ale ve tmě nic nevidí.
„Co to bylo?“ prudce se otočí Narů pod Hinatiním zoufalým voláním. „Hin je zamčená ve skladu s Deiem a něco se stalo!“ vykřikne Ino. „To nám došlo,“ zamumle Sasuke. „Jdeme po klíč, rychle,“ řekne Ino a už běží se Sakurou ven. „Hinato!!“ zvřískne Naruto do dveří. „Kurva..kurva..!!“ nadává Deidara. „Naruto..pomoc!“ Hinata už neví co dělat. Nic nevidí, je ztracená a Deidara se zranil. A to všechno je její vina. „H-Hinato..,“ zamumle Deidara. „Deidara-kun!!“ zvřískne Hin. „Ne—breč..,“ tupě řekne blonďáček. Hin si utře slzy. „Ale vše je moje vina! Kdybych se nebála, nemusel bys jít ke mně a..nezranil bys se,“ Hyuuge se opět hrnout slzy do očí, jenom silou vůle je potláčí. Deidara se potichu zasměje. „I kdybys ses nebála, šel bych k tobě,“ poví. Hinata se zarazí a pomalu se usměje. Už neví co říct. Anebo... „Jdu k tobě,“ řekne odvážně. „Nechoď! Všude sou činky!.....KURVA!“ Deidara se omylem pohne a vykřikne od bolesti. „Deidara-kun!“ Hinata zoufale vykročí za jeho tichým nadávaním. „Ty krávo, nechoď sem! Můžeš se taky zranit!“ zasyčí Dei. „To mi nevadí!“ odpoví na syčení Hin. „Prosím tě, nechoď sem!!“ prosí Dei. Hinata však pokroutí hlavou a tmou kráčí za Deiovým hlasem. „Byakugan!!“ Hinata netuší, proč to nepoužila dříve. Všude okolo Deiem vidí těžké činky, poličku, která je držela byla daleko od něho, asi ji odhodil od sebe. Dívá se před sebe a několik centimetrů od nohy měla velikou činku. Klekne si na zem a plazí se k svému kamarádovi. Ještě ho nenazývá přítelem, nemá právo. Obejde všechny činky a dostane se k Deiovi. „Hinato?“ Deidara se šokovaně dívá před sebe. Hin se pomalu rozbrečí a tuze ho obejme. „Uplakánku, říkal sem ti, ať nebrečíš,hm,“ usměje se Dei. „Kde si zraněný?“ zeptá se Hin. „O to se nestarej, teď se musíme dostat ven,“ zasměje se Dei. Hinata šifruje Deiovo tělo a hledá zranění. „Jak se chceš dostat ven, když se nemůžeš hýbat?!“ vykřikne Hyuuga. „Ej.. Byakugan.. podvádíš,“ zavrčí Deidara. „Teď není čas na žerty!“ ustrachaně mu vynadá Hin. „Hai..Hai,“ zamumle Deidara. Ještě nikdy neviděl Hinatu tak rozrušenou. „Hin..až tak ti na mě záleží?“ zeptá se Akatsuki člen. „Hloupá otázka,“ řekne Hin a hypnotizuje ji Deidarova levá noha. „Dám je dolů,“ řekne. „P-Počkej!“ vyděšeně vyskočí Dei. „Proč ne? Chceš tu zůstat s činkama na noze?“ zamumle Hinata. „To ne.. ale sou moc těžký na holku,“ podpichne jí Dei. „Ts, já ti ukážu,“ zasměje se Hinata a pevně chytí jednu činku. Ví, že když udělá zlý pohyb, tak způsobí Deoivi bolesti. Ale jiná možnost není. Pevněji stiskne činku a celou silou si nadzvedne. Akonáhle činka uvolnila Deidarovu nohu,Hin ji sotila kdovíkam. „Ještě dvě,“ zamumle. „Pomůžu ti,“ nabídne se Dei. „Ne! Zůstaneš sedět!“ zavrčí Hinata. „O-O.K.,“ povolí Dei. Hinata se pustila do sundávání ostatních činek k Deiovi nohy.
„Co se stalo?!“ vyletí Minato, když dojde do tělocvičny. „Ve skladu byla nehoda a nevíme se tam dostat,“ řekne Sasuke. „Tati,“ řekne Narú. „Ano?“ - „Nebudeš se zlobit na mě zato co teď udělám-dattebayo?“ - „A co chceš udělat?“ - „Nebudeš se zlobit?“ -Ale-,“ - „Nebudeeeš-dattebayo?!?! - „Nebudu..,“ povolí Minato. „RASENGAN!!!“ Naruto vyletí vstrčíc dveřím. „Néé! Ty dveře byli před nedávnem nové!“ zaskučí ředitel. „Ale tys řekl, že se nebudeš zlobit,“ namítne Naruto. „Máme klíč-,“ nadšení ze Sakuřiných a Ininých očí vyprchalo. „Proč ste nepřešli dříve..,“ zapláče Minato. „Co se tady stalo?!“ přiběží Tsunade. Prsa jí přitom poskakovali a několik kluků se muselo otočit, aby nebylo vidět pramínek krvi z nosu. „Zavolali mě tyhle holky. Oni říkali, že se tady někdo zranil,“ řekne Tsunade. „Tak proto to tak trvalo..,“.
„Ve skladu-,“ Naruto ani nedokončil větu a už se rozběhl i s Tsunade dovnitř. „V pohodě, že mi děláš barlu?“ zamumle Deidara. „S tou nohou je nemožné chodit, buď rád, že se ti nestalo něco horšího,“ usměje se Hin a pomáhá Deiovi v chůzi. Přiběží k nim Narú a Tsunade. „Co se stalo?!“ vyválí oči na zdemolovanou nohu Deie Naruto. „Nic vážného,“ řekne Deidara ale pak svoje slová lituje pod přísným pohledem Hinaty. „S tímhle stavem ani do ošetřovny nepůjdeš! Jdeš rovnou do nemocnice!“ rozkáže Tsunade. „H-Hai,“ vykokce trojice žáků.

„Arigato, Hin,“ usměje se Deidara. Leží v nemocničním lůžku se sádrou na noze. „Proč sem tě jenom neochránila..,“ zaskučí Hinata. „Ale ty si mě ochránila, nebo spíše zachránila,hm,“ usměje se Deidara. „Ale si zraněný... vše je moje vina,“ Hin se pomalu rozpláče. Dei si potichu vzdychne. „Naruto tě čeká venku, měla bys jít, já mám tady zůstat přes noc. Zítra už budu doma a..půjdeme na to rande kam budeš chtít,“ usměje se blonďáček. „Proč..proč si stále tak milej na mě? Když sem ti tohle provedla?“ pláče Hinata. „To není tvoje vina. Nic sem tehdy neviděl a narazil sem do poličky, která držela činky. Za nic nemůžeš,hm,“ řekne Deidara laskavým hlasem. „Proboha! Já mám být uklidňován a né ty, pako!“ zasměje se Dei. „Gomenasai..Gomenasai..Gomenasai!“ Hinata si stále stojí za svým. „Chjo.. Hinato,“ začne Dei. Hin sedí na židli vedle Deie. Zvedne hlavu. Dei natáhne ruku,utře jí slzy a pohladí po líci. „Kdybych byl opravdu ale vážně opravdu zraněný, nedokázal bych tohle,“ řekne, rukou si Hin přitáhne blíže k sobě a vloží jí na rty krásný, vášnivý polibek.




Žádné komentáře:

Okomentovat