neděle 23. června 2013

Lovers (19)

19. Díl




„G-Gomenasai~,“ukloní se učitelce Naruto a Karin. „Zato, že ste poslední den ve škole kvůli festivalu, nesmíte být tak lehkovážní a zaspat!“ vynadá jim Mei. „Tak si sedněte na místa,“. „H-hai~,“.
„Sensei!“ zvedne ruku Sasuke. „Ano, Sasuke-kun?“. „Když sme popředu s učivem, tak budeme mít volno?“ Učitelce vyskočí nervová žilka na tváři. „Sasuke-kun.. Protože si se ptal, tak půjdeme s učivem dál. Právě sem to chtěla říct, ale předběhl si mě,“. Do Sasukeho se zabodli nenávistné pohledy. „Otevřete si učebnici na straně..,“.

„Šmajrá~,“ natáhne se Naruto. „Hey,hey, Uzumakíčku. Viděl sem tě přicházet s Karin. Přespávala u tebe? Nestalo se nic zvláštního, že ste zaspali?“ zašvitoří Sasuke po hodině. „N-Ne!“ vykokce Naruto a zrudne. >Parchant jeden, hned po ránu a už parazituje,< zanadává si v duchu Uzumaki. „Vážné?“ „Na stopro-dattebayo,“ Naruto už má Sasukeho plný zuby. „Fajn, ale připrav se na tělocvik,“ oznámí Sasuke. „Proč,“ nechápe Uzumaki, ale Uchiha už odešel.
„Plán NaruHina?“ nechápe Sakura. „Ano!“
„Cez tělocvik dám Naruta a Hin dohromady!“ pyšně zafuní Uchiha. „A jak to chceš udělat?“ zasměje se Kiba. „Pošleme oba, aby odnesli míče do skladu a pak je tam zamknete na několik hodin,“ mne si ruce Sasuke. „Nechodí Naruto náhodou s Karin?“ „To můžeme osrat,“ silnou překážku Sasuke odfoukne jako lístek čaje. „Nenaštve se na nás? A co když sklad někdo otevře? Nějaká jiná třída,“ namítne Suigetsu. „Mám klíč, nikdo to nebude moct otevřít,“ zasměje se Sasuke. „A co když budou křičet o pomoc?“ Suigetsu záměrně vystavuje nový překážky, Plán NaruHina se mu nelíbí. „Tělocvik je poslední hodina, nikdo je nezachrání,“. „A co Karin.. určitě to nepůjde hladce,“ Suigetsu se nenechá odbýt. „To je tvoje práce, budeš muset Karin zaměstnat,“ potměhútsky se zasměje Uchiha. „Bastarde..,“ zamumle Suigetsu.
„Poslední hodina bude začátek plánu NaruHina! Připravte se dobře!“ vyhlásí Sasuke.

*Hodina tělocviku*
„Hinato!“ usměje se Dei. „Ah! Dei-chan!“ usměje se Hin. „Dei-chan? T-to si nechám líbit,hm,“ začervená se blondáček. „G-Gomen.. jen mi to tak vyletelo z úst,“ zrudne Hyuuga.
„Co ti s nima je?“ nechápe Naruto a ukáže na červenajíci se zamilovance. „Netuším, zahrajeme si basket?“ zeptá se Sasuke. „Jop, jdu po míč,“. „Nezapomeň ho pak vrátit,“ šibalsky se usměje Sasuke-kun. „Nezapomenu,“ nechápe Uzumaki. „Tvoje oči sou tak překrásné jako-,“ Naruto omylem vyrušil Shikamarua z jeho poetické chvilky s Temari. „Hehe..,“ zamumle Naruto, rychle vezme míč a doufá, že zapomene na obraz Shikamarua líbajícího Temari ruku.
„Plán NaruHina zahájen!“ řekne Sasuke, když se hodina blížila ke konci. „Jdu na to,“ nervózně řekne Suigetsu a jde k Uzumaki dívce. „K-Karin,“ vykoce. „Co chceš Suigetsu?“. „Víš..etó.. ztratil sem mobil..,“ zapláče Suigetsu. >Tohle ti nedaruji, zmetku jeden Uchihovej,<. „A co já s tým?“ zavrčí Karin. „Prosím pomůžeš mi?“ požádá kluk. „Ts. Jako kdyby tys někdy dělal to, o co sem tě požádala,“ odfrkne Karin. „Prosím! Budu za tebe ve třídě dělat službu celý měsíc!“ Suigetsu vytasí nejlepší výhovorku. „Tak fajn, jdeme,“ povolí Karin.
Suigetsu ukáže palec nahoru a Sasuke okamžitě pochopí signál. „Sakuro, teď ty,“ řekne. „Hinato!!“ usměje se Sakura a poběží k ní. „Hai, Sakura-chan?“ „Mohla bys prosím odnést tenhle míč do skladu. Já a Ino spěcháme,“ zahraje nevinnou Sakura. „Jasný,“ usměje se Hyuuga. „Pomůžu ti,hm,“ řekne Dei a pomůže se sbíráním míčů. „N-Néé! Sasori tě hledá, Deidara-kun!“ řekne Sakura chytře. Deiovi vyskočí nervová žilka na tváři. „Ten zmetek mě hledá? Doufám,že bude čekat věčně, nejdu nikam,“ zavrčí Dei. „E-Eh?“ Sakura to rychle vzdá a řekne vše Sasukemu. „To je zlé, moc zlé,“ zamyslí se Uchiha. „Jen si řekl situaci ale řešení ne!!“ vyletí Sakura. „Klídek! Plán...,“ Sakuře zasvítí očíčka. „..Plán se ještě vymýšlí,“ dopoví Uchiha. „HA?!“.
„Naruto!“ Sasuke improvizoval. „Pomůžeš Hin?“ zeptá se. „Ale Deidara jí už pomáhá,“ namítne Naruto. „Buď gentleman a pomoz jim,“ řekne Uchiha. „Fájn, nezabije mě to,“ povolí Naruto. „Naruto-kun?“ překvapeně vyskočí Hyuuga. „Přišel sem pomoct,“ usměje se Narú. „Ok, vem tenisový míče, je jich tu hodně,“ řekne Dei. Naruto s úsměvem se pustil do práce. „Ino, když vyjde Deidara ze skladu, tak zamkni a víš, co s klíčem,“ řekne Sasuke. „O.K.,“.
Ve skladu dali žáci všechno na místa. „Naruto, můžeš jít napřed? Chci si s Hinatou promluvit,“ řekne Dei. „No problémo-dattebayo,“ usměje se Naruto a vychází ze skladu. >Deidara je blond, Deidara je blond. Když vyjde blond ze skladu zavři dveře a klíč vyhoď ven oknem,< Ino si dookola opakuje Sasukeho slova. Když Naruto vyšel ze skladu, Ino si ho pomýlila s Deiem, zavřela dveře a klíč chytře vyhodila ven oknem. Naruto si to ani nevšiml a šel za Sasukem. „Hoj, Sasuke!“ usměje se Naruto. „Zdar-- NARUTO?!“ vyletí Uchiha. „Néééé!“ vříská Ino a naklání se z okna. „Ino!! Ty trubko!“ vyletí Sakura a Sasuke najednou. „Eh?“ nechápe Naruto.
„C-Co to bylo?“ sklad zahalila tma a zvenčí bylo slyšet Inin křik. „B-Bojím se,“ vykoce Hyuuga. „Neboj se, jdu k tobě. Jenom kdybych kousek něco viděl...,“ zamumle Deidara a vykročí kupředu. Ozve se veliký hluk, bylo slyšet padnutí činek na zem a vzápětí Deiův bolestný křik.






Žádné komentáře:

Okomentovat