neděle 23. června 2013

Lovers (18)

18. Díl




„AH!“
„Promiň!!“
„Už se ovládej sakra!“ naštvaně zavrčí Karin. „P-Promiň,“ zamumle Narú a odtáhne se od Karin. „Seš hroznej,“ vrčí Uzumaki holka. „Ale to není fér, že furt prohraji “ stěžuje si Naruto. Od chvíle co naskočil proud začali pařit Naruto Ultimate Ninja Storm 3 a Naruto prohrává 9:0. Někdy se tak naštval, že „mírně“ bouchnul Karin po zádech. „Dneska máš prostě smůlu,“ vyplazí na něho jazyk. „Pojďme dělat něco jiného,“ mumle Naruto a vypne hru. „A co chceš dělat? Je půl 4 ráno a rodiče ti ještě nepřišli,“ řekne Karin. „Mě více bavilo to, co sme dělali když byl výpadek,“ začervená se Naruto. „To byla nuda,“ ostře přednese Karin. „N-Nuda?!“ vykokce Narú. „To líbám až tak špatně-dattebayo?!“.
„Jako.. bylo to fajn.. ale nebylo to..ono,“ vysvětluje Karin. Naruto se postaví a zavrčí : „Měl sem se více snažit, co?“. „N-Naruto! Neber si to špatně.. nebylo to zlé,“ znervózní Karin. Naruto vypne světlo a pokoj pohltí tma. „Tak chceš, abych to zkusil znova? A udělal to lépe?“ zavrčí do tmy. Měsíční světlo mu svítilo jenom na nohy, ale Karin si věděla představit jeho tvář, jak se usmívá. „N-nemyslím, ž-že-,“ Naruto skočí Karin do řeči. „Nechceš to? Tehdy sem to ještě neplánoval, když byl výpadek, ale teď...,“ Naruto vykročí vpřed k Uzumaki.
Karin sedí na zemi při televizi a o kousek couvne dozadu, a o kousek více, až pokým ji nezastavila zeď. Naruto si klekne k Uzumaki dívce, pohladí její tvář a lehce ji políbí. Naruto však nechtěl zastavit. Jenom na několik sekund své rty od ní odlepil a pak ji věnoval hluboký polibek. Karin naskočila husí kůže. „Nechci na tebe tlačit, ale ja to chci..s tebou,“ usměje se Naruto. Uzumaki dívka mlčí a její tvář silně hoří rudou barvou. Narú se tiše zasměje a zahraje se na kočičku, lehce olízne Karin líčko. „N-Naruto!“ vykokce Karin.
„Nelíbí se mi, že mlčíš-dattebayo,“ zavrčí Uzumaki. „Naruto..my nejsme spolu sotva den..,“ namítne Karin. „Ja vím, ale znám tě tak moc dobře..a tak moc tě miluji, že nechci čekat déle..,“ začervená se Naruto. „A ještě nikdy sem tě neviděl tak stydlivou... si rozkošná, když koktáš nebo se červenáš,“ usměje se Naruto a lehce svou přítelkyni políbí. „Nejsem na tohle zvyklá.. A ty si teď hraješ na pana romantického a odvážného,“ zavrčí Karin a pokusí se postavit, ale Naruto ji to nedovolí. „Tys říkala, že líbání se mnou byla tehdy nuda. Dovol mi to napravit,“ žádá Naruto. „N-Napravit?!“.
„Když to nechceš, tak počkám. Pro tebe počkám, ale dlouho čekat nebudu. Nejsem Sasuke, ale sem vysoko školák a ty taky. Neříkej, že to nechceš,“ řekne Narú. „Chci..ale.není to na náš vztah moc brzy?“ namítne Karin. „Možná ano, možná ne,“.
„Bude to naše malé tajemství,“ usměje se Naruto. „Ty bys to někomu řekl!?“ vykřikne Karin. „Ne-ne! Jenom,.. Sasuke mi umí číst myšlenky a ja sám nevím jak...anebo by pak na to přišel,“ zamumle Naruto. „To máš pravdu.. takový věci hned vyjdou na veřejnost,“ vzdychne Karin. „Ale nikomu nic nebudeme říkat, až když bude čas,“ usměje se Naruto. Karin se postaví, tentokrát jí v tom Naruto nebránil. „Ale dneska se jde do školy, baka,“ zamumle Karin. „Sakra! Ja nemám úkol z matiky!“ nervózně vyskočí na nohy Uzumaki. „Ty si ho neodepsal z mého sešitu? Posílala sem ho po třídě těm, co měli jít na párty,“ nechápe Karin. Naruto si vzpomene, že Sasuke něco odpisoval, když se ho ptal na párty. „Sakra!Sakra!Sakra! A právě tu tému nechápu!“ Naruto se bouchne po hlavě. „Tak ho uděláme, všechno ti vysvětlím,“ usměje se Karin. „Tamtu tému necháme na jindy,“.
„Hai, Karin-sensei,“ zasměje se Naruto. „Jop, sem teď tvoje učitelka,“ řekne Karin a zapne světlo. Naruto vybalí úkol a začnou ho spolu dělat.

*Ráno ve škole*
„Ohayo“, unaveně vkročí do třídy Sai.
„Hoj..Čau..Ohayo..,“ ozve se od ostatních. Polovina třídy spí, protože kvůli Sasukeho párty šli všichni neskoro spát. „Nebyl sem pozvanej,“ zavrčí Shino a tváří se uraženě. „Příště budeš,“ zapláče Sasuke. Od rána ho mamka bombardovala za nepořádek, který udělali, a za poloviční úklid domu...

*U Naruta*
„KURVA!“ vyletí Narú. Leží v posteli a vedle něho Karin s jeho sešitem matiky. Naruto se rychle podívá na hodiny. „Za pět minut 9:00?!“ vyletí. Schmatne Karin za ramena a prudce s ní potřese. „Karin! Když do 5 minut nebudeme ve škole, tak sme mrtví! Prvá hodina je chemie s Mei a ona nesnáší, když meškáme!“ Karin se okamžitě procitne. „Já jdu domů po věci, potkáme se cestou!“ vyletí Uzumaki a už třílí domů. „N-Nakonec..sme se spolu vyspali?“ vykokce Naruto. Nic si nepamatuje. „Seš normálnej? V polovině úkolu si usnul a já ho dělala za tebe!“ postěžuje si Karin. „Tak ve škole a pohni!“ políbí ho na líčko, Naruto zakňučí, a tak dostane pusu na pusu. Rychle si pobalil věci. „Kage Bunshin no Jutsu!“. „Lidičky, každý udělejte jinou věc. Naruto číslo 1 – ty půjdeš do sprchy. Naruto číslo 2 – ty půjdeš snídat. Naruto číslo 3 – ty si umyješ zuby. A já se zatím převlíknu. Pak zrušte jutsu-dattebayo! A hlavně rychle!“ klony okamžitě vyskočili na nohy a pobrali se na svá místa. Za neuvěřitelných 7 minut byl Naruto hotový a běžel do školy. „I tak jdu pozdě! Sakra!“ stěžuje si Naruto. Před ním z uličky vyběží Karin s toastem v ústech. „Karin!“ zamává Uzumaki. Karin se otočí a usměje se. „Stihla si všechno?“ „Až na snídani, ano,“ zamumle Karin. „Vzal sem velký oběd, dáme si ho spolu,“ „O.K.,“.
„Poběžméé!!“ zvřísknou naráz Uzumakiové.






Žádné komentáře:

Okomentovat